Plavecký trénink se změnil v tragédii! Kdo bude pykat za smrt malého chlapce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Plavecký trénink se změnil v tragédii! Kdo bude pykat za smrt malého chlapce?

Stačilo více pozornosti trenéra a chlapec mohl žít...
Stačilo více pozornosti trenéra a chlapec mohl žít... (Reprofoto TV Markíza)

Dětské hry nemívají vždy šťastné konce. Výjimkou bohužel není ani hecování spolužáků při plaveckém výcviku, které skončilo tragickou smrtí jednoho z chlapců.

O tragédii informovala televize Markíza. V Banské Štiavnici na Slovensku se při plaveckém tréninku utopil desetiletý Janko. K nešťastné události došlo při potápění ve čtyři metry hlubokém bazénu, kdy se spolužáci hecovali, který z nich doplave až k odtokové rouře. Janko, kterému se to podařilo, na svou soutěživost krutě doplatil. Noha se mu v rouře zasekla. Zůstal bohužel pod vodou tak dlouho, až se utopil, informoval server eXtra.cz.


„Kluci si hráli ve vodě. Nikdy předtím jsem neviděl, že by se potápěli tak hluboko. Nemám ani potuchy, pro co se tam potápěli. Dole se nějak zasekl. Koukaly mu jen ruce. Neměl jsem ho za co vytáhnout,“ popsal situaci trenér Ján Čamaj, který byl incidentu přítomen. Jako odpovědný dozor vyšetřování kriminalistů jistě neujde.

Přečtěte si
-bello-
5. 12. 2015 • 00:12

Hm, slovenskej bordel , co s tím má Čech ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.