Dosud nezveřejněný trapas Slavíků: Bartošová prý žije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dosud nezveřejněný trapas Slavíků: Bartošová prý žije!

Proč pořadatelé ignorují, že držitelka 11 Slavíků Iveta Bartošová nežije?
Proč pořadatelé ignorují, že držitelka 11 Slavíků Iveta Bartošová nežije? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Zbyněk Pecák, ceskyslavikmattoni.cz, ara)

Totální ignorance! Už 584 dní je Iveta Bartošová (†48) mrtvá. Jenže pořadatelé Českého slavíka ji na rozdíl od zbytku světa považují stále za živou!

Jen deset zpěvaček v padesátileté historii Slavíka získalo zlato a jen jedna jediná je mrtvá: Iveta. Na oficiálním webu ankety popularity českých zpěváků je v tzv. Zlaté slavičí voliéře. Tady prezentují všechny zlatem oceněné podle abecedy. Bartošová nejde přehlédnout. V seznamu je na prvním místě. »Ve své generaci patří k nejúspěšnějším českým zpěvačkám 80. a 90. let«, začíná text. U jména má jen datum narození. Osudný den 29. 4. 2014, kdy spáchala sebevraždu na kolejích, nebo zmínka, že již nežije, ale úplně chybí!


Pořadatel Slavíků se upozornění Aha! jen pousmál. „V Českém slavíku žádný umělec neodchází, je tady pořád s námi. A to je i případ Ivety Bartošové. Její písničky znějí dodnes, fanoušci jí dodnes posílají hlasy,“ vysvětlil šéf pořádající agentury Musica Bohemia Jaroslav Těšínský. 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.