Leoš Mareš v rozpacích: Milenka chce… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leoš Mareš v rozpacích: Milenka chce…

Leoš s novou milenkou Monikou Koblížkovou.
Leoš s novou milenkou Monikou Koblížkovou. (Profimedia.cz)

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Bohém Leoš Mareš (39) si bláhově myslel, že bude moci celý život přelétávat jako motýl z květinky na květinku, a nic ho to nebude stát. Jenže Leoš míní, a život mění. Žádná žena nechce ve vztahu hrát druhé housle a platí to i pro Leošovu novou přítelkyni Moniku Koblížkovou (34).

Tato kráska již přirostla Leošovi k srdci a tím vyvstává otázka: Co bude dál? Monika Koblížková má už nejvyšší čas na mateřství a rozhodně si nepřeje mít nemanželské dítě. Leoš Mareš se tím dostal do kleští -  pokud si chce novou lásku udržet, což evidentně chce, bude se muset rozvést. To ale bude drahé a bude tím trpět manželka Monika i jejich dva synové. Jenže sedět na dvou židlích dlouho nejde.

Mezi svými přáteli se moderátor již nechal slyšet, že podá žádost o rozvod a skončí se dvojím životem. Možná mu totiž došlo, že věčnými vytáčkami už zabil vztah s předchozí láskou Petrou Faltýnovou. S tou prožil několik krizí, a přestože se ve filmu dokonce vzali, ve skutečnosti se nakonec rozešli. Leoš Mareš nikdy nebyl škrt, ale dělení mnohamilionového majetku už tentokrát asi neuteče.

 



Autor:  al

Přečtěte si
ararat
26. 11. 2015 • 08:34

Ano Markéto,ty právě bydlíš na Praze Stodůlky Borovanského 2220 a tam žádné terasy nejsou a vůbec nemáš koupený byt,kdy bys na to vazala?.Že na ten tvůj nemám,to určitě ne já bydlím,v hezkém bytě a je můj..tak nevím stačí ti taková informace?NEZÁVIDÍM tobě totiž není co závidět,beladono,nebo -bello-,nebo teriyaki atd....

antonuis.j
25. 11. 2015 • 09:06

BELMEK, BELMEK JEDE.... Paráda, už je to tu - jako vždy - bellmek se ozvala coby bello a za chvilku se přepne do nicku mekanik a sprostou povahu odhalí, stará bréca uklízečka z fitka. Jako bella si hraje na slušnou a vzdělanou, ale coby mekanik ukáže své pravé já, paranoidní zablešená stařena - sprostá zlá nenávistná povaha a nemocná bába, co si vylhala lásku na bulvárním fóru. Pokračuj, bláznivá babko. Dělej,, pacientko, je to sranda. Kanálie jsi ty, stará blběno, když si hraješ na mekanika , máš v komentech samé pohlavní orgány a největší vulgarity primitivní negramotná stařeno z fitka.

-bello-
25. 11. 2015 • 01:13

ararat magore 2 terasy mám já, na Prahu vidím skvěle a bude to tím, že jsem si koupila skvělý byt a ty mi ho závidíš..Ještě něco? Co ti vlastně vadií,zrůdo? Vydělávej a kup si.Ale na ten muj nemáš

ararat
24. 11. 2015 • 20:10

Markéto ty jsi mě nejenom dobře pobavila,ale přiznala jsi tím,že to co tady o tobě napíšu je pravda,marně se bráníš,já chápu že toho máš plný zuby,ale bohužel sama jsi si o to řekla a provokovala jsi tak dlouho až jsi si sama naběhla

mirkazam
24. 11. 2015 • 10:05

I když Mareš není žádný krasavec,tak má svůj šarm. Ale co si tentokrát namluvil za škaredou babu,tak to šlápl vedle...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.