Další koloušek ve spárech nenasytné Lucie Bílé (49)? Víme víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další koloušek ve spárech nenasytné Lucie Bílé (49)? Víme víc!

Nový objev po boku Lucie Bílé?
Nový objev po boku Lucie Bílé? (reprofoto Sedmička, ara)

I přesto, že několikanásobná slavice Lucie Bílá oslaví brzy padesátku, chuť na urostlé krasavce ji zřejmě ještě nepřešla. Spíše naopak. Vypadá to, že ulovila dalšího z nich…

Slavnostní premiéra muzikálu Carmen nebyla pro Lucii Bílou pouze řadovým vystoupením. Pod jevištěm to tentokrát bylo daleko zajímavější než na něm. Po skončení představení objevila Bílá právě zde zajímavý objekt svého zájmu. Večírku po slavnostní premiéře se účastnil také mladý pohledný fitness trenér Radek, který zpěvačce okamžitě učaroval. A svůj zájem rozhodně neskrývala! „Takový krásný muž. Vy jste tady jenom s maminkou?“zaútočila na krasavce slovy, která citoval týdeník Sedmička.


Za chvíli se už k neznámému muži lísala a dokonce se s ním nechala fotit. Pro mladíka byl nebývalý zpěvaččin zájem asi velkým překvapením. „Vůbec nevím, co to mělo být. S Luckou se neznám, vidíme se poprvé v životě,“ svěřil se sportovec. Nebyl pouze zaskočen, ale nejspíš i velmi polichocen. Proto na Lucii, poté co si odběhla, oddaně čekal, o což ho prý sama požádala. Pak už mu jen nenápadně dala svou vizitku a zbytek nechala na něm. Zájem byl evidentně i z druhé strany, a tak se mladík šel na Carmen podívat i druhý den, tentokrát už ale s jistým záměrem. Po představení nenápadně zmizel do zákulisí. Z divadla už ale odjížděl každý zvlášť. Je tenhle pubertální výstřelek jen dalším flirtem Lucie Bílé anebo z toho bude něco vážnějšího…?



Přečtěte si
ararat
19. 11. 2015 • 12:57

Markéto ty máš h-o-v-n-o a tak to i zůstane,Lucka má majetek a v hrdle zlato..ty jsi jenom sockou Lucka je ikona,neživí se šitím,,ale svým talentem,což ty nemáš a nikdy nebudeš mít..už se s tím smiř že je to co vlastníš a to jsou papíry na tu tvou nemocnou hlavu

antonuis.j
18. 11. 2015 • 09:19

Paráda, už je to tu - jako vždy - bellmek se ozvala coby bello a za chvilku se přepne do nicku mekanik a sprostou povahu odhalí, stará bréca uklízečka z fitka. Jako bella si hraje na slušnou a vzdělanou, ale coby mekanik ukáže své pravé já, paranoidní zablešená stařena - sprostá zlá nenávistná povaha a nemocná bába, co si vylhala lásku na bulvárním fóru. Pokračuj, bláznivá babko. Dělej,, pacientko, je to sranda. Kanálie jsi ty, stará blběno, když si hraješ na mekanika , máš v komentech samé pohlavní orgány a největší vulgarity primitivní negramotná stařeno z fitka.

-bello-
17. 11. 2015 • 21:29

meku jo, dívám se na to a už jsem to viděla dávno, je to fakt a navíc hraje hry nějaký forbes na nějakých stránkách pro děti a dementy. Má to na fcb. Kdy vůbec žije?

-bello-
17. 11. 2015 • 21:24

antonuis.j nikoli antonie.j alias morde s výrazy ararat i zde na AHA jsou velmi vážná témata. Jenže TY u nich chybíš . A ještě něco, nejsi-li intoš, googovat můžeš horem dolem ale dohromady to nedáš. čus A trénuj si , jak lze tady jednoduše předat s někým telefonní číslo.Je to jednoduchý, ale aktéři musí být chytří.A to je u tebe morde, ararat ten malér.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.