Dáda Patrasová podala žádost o rozvod! Čeká ji tvrdý boj! Felix šokuje reakcí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dáda Patrasová podala žádost o rozvod! Čeká ji tvrdý boj! Felix šokuje reakcí!

Dáda Patrasová podala kvůli nevěře manžela žádost o rozvod!
Dáda Patrasová podala kvůli nevěře manžela žádost o rozvod! (Foto Aha!: Pavel Machan, Marek Pátek, Davide Kundrát, Martin Hykl, herminapress.cz)

Sklízí, co před rokem zasel. Kvůli roční nevěře svého manžela Felixe Slováčka (72) podala Dáda Patrasová (59) žádost o rozvod. „Já se rozvádět v žádném případě nebudu,“ tvrdí ale muzikant.

Felix evidentně sní odvěký chlapský sen o tom, že si manželka a milenka dokonale rozumějí a společně pečují o svého miláčka. Není proto divu, že mu současná siituace vyhovuje. Když chce, je doma u Dády, když ne, navštíví výtvarnici Lucii Gelemovou (32).

„Za žádnou cenu na rozvod nepřistoupím. Nebudu nic měnit, takhle mi to vyhovuje,“ odvětil nevěrník Slováček na otázku, proč se ke své milence rovnou nepřestěhuje, když se s ní nedokáže rozejít. Z odpovědi je jasné, že by nejraději pokračoval po obou kolejích. To se ale v případě Dády pořádně sekl. Podle informací deníku Aha! leží už pět dní žádost na příslušném oddělení pro Prahu 10. Dáda přestala vyhrožovat a začala jednat. „Nechci to rozebírat ani komentovat,“ řekla na dotaz lakonicky Patrasová.

Podle zdroje z jejího okolí už pohár trpělivosti s manželovou nevěrou s Lucií Gelemovou (32) přetekl. Herečka navštívila právníka a podnikla příslušné kroky ke zrušení manželství. Těžko předjímat, jak Felix u soudu uspěje se svou touhou zachovat jak manželství, tak milenecký poměr.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.