Šok nad poslední vůlí Krále kutilů: Vydědil
 i nenarozená vnoučata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šok nad poslední vůlí Krále kutilů: Vydědil
 i nenarozená vnoučata!

Syn Pavel, vnuk Přemka Podlahy Adam Novotný a sám Král kutilů.
Syn Pavel, vnuk Přemka Podlahy Adam Novotný a sám Král kutilů. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Martin Hykl, David Malík, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Nad tím už zůstává rozum stát. Zesnulý Přemek Podlaha (†76) v závěti nevydědil jen nezdárného syna Pavla (48), ale i jeho neexistující děti. „Vzalo mě to,“ přiznal Pavel. Takovou zášť nečekal.

Jednání kolem otcovy poslední vůle Pavla Podlahu znechutilo. „Nic nečekám a nic nechci. Nerad opouštím své lesní království, mezi lidmi se necítím dobře,“ přiznal Pavel. Nejlépe prý je mu mezi stromy. Přesto se na výzvu notářky spořádaně zúčastnil v Praze právních tahanic okolo tátovy závěti. „Žádné děti nemám a jak to vypadá, ani mít nebudu. Ale to, že táta i ty hypotetické potomky vyřadil, mě dostalo,“ řekl. Když se mu dařilo při provozování heren a restaurací, zahrnoval prý rodinu cennými dary. „Nečekal jsem proto, že ztrátou majetku přijdu o přízeň rodiny,“ řekl zklamaně Podlaha. Pavlova sestra Petra Novotná (51) nám letos v lednu řekla, že otec čekal posledních deset let, že se mu Pavel ozve. Chtěl si prý s ním před smrtí ještě všechno vyříkat. Řekla doslova, že otec jejího bratra rozhodně vydědit nechtěl. Přitom Král kutilů udělal vše pro to, aby odstřihl do budoucna od dědictví i neexistující vnoučata ze strany syna Pavla. Je to možné, že když trpěl na sklonku života pod sedativy, někdo vedl jeho ruku na závěti a doporučoval mu měnit rozhodnutí?

 

Jak to bylo
Přemek Podlaha (†76) dal Pavlovi v listopadu 2011 podepsat smlouvu, podle níž si syn od otce vybral už dopředu 10 milionů, a je tudíž bez dědictví. Pavel papír furiantsky podepsal, i když údaje na něm nebyly pravdivé. „Měl jsem vztek. Na papíru stálo, že jsem od táty dostal byt, který jsem prodal za pět milionů, a dalších pět milionů že mi dal v hotovosti,“ prozradil Aha! Pavel. Byt přitom od otce koupil za milion a v půjčkách z něj vytahal »pouhých« 2 250 000 korun.

Autor:  höh

Přečtěte si
blamal
16. 11. 2015 • 11:24

"Nová manželka" si Přemka vzala i s dětmi a obětavě se o ně starala. Vzdala se herecké kariéry pro muže se dvěma dětmi. Když o tom nic nevíš, nepomlouvej, troubo.

blamal
16. 11. 2015 • 11:21

Grázl syn, bankrotář a gambler. Dobře mu tak. bydlíme v sousední vsi, Přemek byl nesmírně milý, přívětivý a přející člověk. Rozhodně by klukovi dopřál, kdyby s ním neměl ty nejhorší zkušenosti....někdy se holt dítě nepovede. Nechte paní Kateřinu na pokoji, smrtí Přemka se jí zhroutil svět a jak ji znám, tak by dala všechen majetek za to, aby Přemek žil. Když o věci nic nevíte, nesuďte a nekritizujte. A ten neotesanec, co tenhle rádoby investigativní článek psal, ať si zamete před svým vlastním prahem a nedělá nešťastné lidi, které ani nezná. Hnus.

janapi
27. 10. 2015 • 07:22

Samozřejmě-syna může vydědit...pokud uvede nějaký pádný důvod a ten nepůjde napadnout! Ale ještě nenarozená vnoučata? Sorry-ale zde žádný důvod žádný právník najít nemůže ...takže zákonný podíl co by měl připadnout synovi-by se měl tzv. uložit pro případná vnoučata...že to může být na x let? Proč né ---výhodně na úroky!

eremita
26. 10. 2015 • 23:14

Rodina Podlahovic prostě nebyla ideálně semknutá. Je k pousmání, jak se hází miliony, "jen" v omezeném množství. Kdo z vás je má, ač poctivě vykonává svou práci? A je rád, že ji má. Tyhle sumy jsou z říše celoživotních snů. U Podlahů se žilo jinak. A jak to vypadá, nepříliš šťastně...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.