Že by skutečná válka policajtů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Že by skutečná válka policajtů?

náměstek ředitele olomoucké krajské policie Karel Kadlec
náměstek ředitele olomoucké krajské policie Karel Kadlec (Foto: ara)

Před týdnem zatýkal protimafiánský útvar Roberta Šlachty (43) policejní důstojníky v Olomouckém kraji. Teď Generální inspekce bezpečnostních sborů úder vrátila a v úterý večer »vlétla« do Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ).

Inspektoři si údajně odvedli detektiva z odboru násilí. Prý je obviněn ze zneužití pravomoci. Právo na poskytování informací k této věci si vyhradilo Městské státní zastupitelství v Praze. Prozatím však mlčí. »Návštěvu kolegů« z inspekce potvrdil mluvčí ÚOOZ s tím, že jim poskytují veškerou součinnost.
Šlachtův útvar se minulý týden v Olomouci soustředil na hejtmana Jiřího Rozbořila (53, ČSSD), podnikatele Ivana Kyselého (56), náměstka ředitele olomoucké krajské policie Karla Kadlece a šéfa tamní hospodářské kriminálky Radka Petrůje. Důvodem akce bylo údajné úzké propojení mezí podnikateli, politiky a policisty.



Přečtěte si
-bello-
22. 10. 2015 • 13:44

Šlachtovi fandím, ! Uvidíme co bude dál. Po Íčkovi Langerovi a Bémovi zůstala v Praze paseka a ve státní kase díra Dodnes neskousnu trest za " tykadýlka "

ivoadler
22. 10. 2015 • 10:51

Doufám, že ČSSD bude v příštích volbách nejlépe druhá a Sobotka, jak je v našich krajích zvykem, vyřeší prohru tím, že místo analýzy porážky vezme vinu na sebe a odstoupí. Dělají si to chlapci moc lehký.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.