Pikantní »melouch« arabské letušky: Dáte si džus, anebo radši sex? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pikantní »melouch« arabské letušky: Dáte si džus, anebo radši sex?

Letuška = prostitutka? Podle tvrzení několika stevardek to platí!
Letuška = prostitutka? Podle tvrzení několika stevardek to platí! (Foto Profimedia.cz)

Co si budete přát k pití ‒ vodu? Colu? Džus? Opakovat jako kolovrátek tuhle nejběžnější frázi přišlo asi letušce nejmenovaných aerolinek ze Spojených arabských emirátů fádní, a tak si zařídila nezvyklý »melouch«. Během letů přímo na palubních toaletách souložila s pasažéry! Měla si takhle vydělat bezmála 24 milionů korun!

Nejmenovaná stevardka by jistě »úřadovala« i dál, to by ji ovšem její nadřízení nesměli chytit přímo při činu. Ještě než dostala vyhazov, přiznala, že si tímto způsobem »přivydělává« už dva roky. A rozhodně to nebyly drobné. Za jedno »číslo« si prý účtovala v přepočtu 50 tisíc korun, celkem si přišla na téměř 24 milionů (nejraději prý pracovala během dlouhých letů přes Atlantik do USA). Z toho vyplývá, že sex na palubě měla nejméně 470krát!

Pilot občas taky rád!
Nebyl to však zdaleka první podobný případ. Jistá japonská stevardka před časem přiznala, že prostituce je v její branži celkem běžná forma přivýdělku. A souloží prý i s piloty! „Letušky, které jsou ochotné to dělat s piloty, dají své číslo nadřízené, která je v podstatě pase. Existuje také systém gest, která piloti používají, aby dali dívkám najevo, že mají zájem a kolik jsou ochotni zaplatit,“ řekla s tím, že například čtyři prsty zvednuté k nosu znamenají nabídku na 40 000 jenů (cca 8 tis. Kč) za noc v hotelu. „Dívky nad třicet let jsou už mnohem levnější,“ dodala.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.