Verešová ostře zaútočila: Která modelka podle ní vypadá jako polomuž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Verešová ostře zaútočila: Která modelka podle ní vypadá jako polomuž!

Andrea si nebrala servítky.
Andrea si nebrala servítky. (Foto Aha!: Pavel Machan, ara)

Vyhlásila válku! Andrea Verešová (35) se drsně obula do svojí kolegyně Anety Vignerové (27). Urazila ji jako ženu!

„Má jiný nos, jiné uši, vypadá jako polomuž. Teď je to hrozný trend. Být tvrďácký a neidentický typ. Je to cool, když žena vypadá jako chlap,“ pustila se Andrea do Miss ČR 2009. „Je to zvláštní a neříkám, že je to dobré. Podle mě by tam měl být vždy cítit sex-appel a ženskost. Ale módní trendy v modelingu jsou někdy bláznivé a posunuté do extrému,“ šokovala Verešová v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.



Přečtěte si
xcarodejka
1. 11. 2017 • 14:01

není přerostlá jako jiné

lalia
29. 9. 2015 • 10:30

Verešová,ten Narcis ? Ta ať je potichu,je jako kostlivec,lebku má jak vykopávka,jen ty oči straší.Je to už stará historicky nezajímavá a kope kolem sebe.To jí nepomůže,realita je tady.Už ji pořád nepublikujte,kdo se má na ni dívat.Všechno se jednou přejí.

.-bello-
28. 9. 2015 • 23:22

mám asi 5 dní taky zvláštní problém. Jedná se o pálení v konečníku. Nenahmatala jsem si žádné výrůstky, ani nekrvácím. Myslím, že se o hemeroidy nejedná. Zrcátkem jsem se prohlídka důkladně, ale nic jsem nenašla, jen jsem si všimla, že mám v jako kdyby škrábanec u konečníku. Malou ranku, nevím jak jsem si jí způsobila. A to způsobuje tu bolest. Co s tím?

antonuis.j
28. 9. 2015 • 13:00

Přesně. Ona je celá jedna velká faleš a neupřímnost a namyšlenost sama. Jediné, co dovede, je neustále zahlcovat bulvár a sociální sítě svými fotkami "dokonalého luxusu a štěstí", vytahovat se vším - zlatým vázáním, hadry za statisíce, kostnatou chlapeckou postavou s našitými prsy, zlým pohledem. ale šťastná není. Kdo je opravdu v pohodě a šťastný, necpe to neustále všem na odiv, ale užívá si to. Její sebeprezentace svědčí o tom, že je nešťastná a ani zlaté zuby s briliantovými ozdobami jí ke klidu nepomohou.

-bello-
28. 9. 2015 • 11:11

ona je Vignerová o 10 cm vyšší a o nějaký pátek mladší. Verešová kolem sebe bije zbytečně.Svoje má přece jistý! Svou pozici si kdysi dávno přes postele vysouložila , Mgr. z práv si koupila /ukažte mi jedince, který furt lítá po molu, nebo je ve fitku, má 2 děti , studuje/studoval práva a ještě k tomu je povinně koncipientem na 40 hod. v AK ) Na co kouknu u Verešový je předstíraný, koupený, vytuněný něčím, co se mi prostě nezdá .Myslím, že by měla sklapnout a nehonit si triko přes ostatní. Taková nějaká Verešová je akorát tak k smíchu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.