Válečná sekera zakopána? Co dalo dohromady Šípa s Holanovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Válečná sekera zakopána? Co dalo dohromady Šípa s Holanovou!

Karel Šíp mladší je šťastně zamilovaný a chtěl by se oženit.
Karel Šíp mladší je šťastně zamilovaný a chtěl by se oženit. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

Ačkoliv Karel Šíp (70) baví svými vtipnými glosami celý národ, je všeobecně známo, že svou bývalou manželku zpěvačku Marcelu Holanovou (64), jen tak na nějaký frk neutáhne. V současné době to ovšem vypadá, že by se mohlo zablýskat na lepší časy. Co by mohlo bývalý manželský pár usmířit?

Kromě osobních i finančních sporů spojuje tyto dva umělce také a hlavně jejich syn Karel Šíp mladší. Ten začal ve svých třiatřiceti letech pomýšlet na ženění. Tou pravou by měla být jeho partnerka Aneta Novotná (26). Ta se netají svou touhou po slávě, kterou ukájí v různých soutěžích krásy a k dobru jí je určitě také láskyplný vztah se synem známých rodičů. Jak ti přijali synovu snoubenku, se kterou by se měl oženit příští léto?

Zdá se, že Karel Šíp svému synovi partnerku schvaluje. To by dokazovalo i to, že ji nedávno pozval na utajenou oslavu svých sedmdesátin. Ani Marcela Holanová se tématu svatba nebrání, ač je vůči pozornosti médií ostražitější. „Je pravda, že jsme se o synově svatbě bavili, ale to jsou rodinné věci a nerada bych je ventilovala přes média. Jako matka můžu říct jen tolik, že mu přeju, aby byl šťastný,“ sdělila týdeníku Sedmička. Nastávající snacha tohoto hvězdného páru se může ale radovat už nyní. Kromě toho, že pravděpodobně dosáhla svého, možná to bude právě ona, kdo napomůže zakopání válečné sekery…

Přečtěte si
lalia
20. 9. 2015 • 09:43

Přála bych jim,ať se udobří a jsou v pohodě,už kvůli synovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.