Přepadená kadeřnice u soudu s Lukášem Nečesaným (23): To on mě praštil polenem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přepadená kadeřnice u soudu s Lukášem Nečesaným (23): To on mě praštil polenem!

Nečesaný strávil ve vězení přes dva roky. Na svobodě je 107 dní a už se stihl oženit.
Nečesaný strávil ve vězení přes dva roky. Na svobodě je 107 dní a už se stihl oženit. (Foto Aha!: Jitka Pecharová)

Dočká se Lukáš Nečesaný (23) zproštění viny, nebo se vrátí do basy? Po zahájení obnoveného řízení v případu pokusu o vraždu kadeřnice Ludmily B. (55), za který dostal 13 let, si už nemůže být tak jistý, že znovu neskončí za mřížemi.

Nejvyšší soud ho sice jako neprávem odsouzeného pustil na svobodu, případ však musí být znovu projednán u krajského soudu. A Nečesaný, jenž se nikdy nepřiznal a i včera trval na nevině, čelil nepříjemnému překvapení. Kadeřnice, kterou měl v únoru 2013 v salonu v Hořicích na Jičínsku udeřit polenem do hlavy a okrást o 10 tisíc, mladého muže jednoznačně označila za pachatele.

„Když jsem ho viděla v televizi po propuštění, vybavila jsem si to. Poznala jsem ho a v tu chvíli jsem se rozklepala,“ vypověděla přepadená. „Je to on,“ řekla a pohlédla na Nečesaného. Přitom před 30 měsíci nebyla schopná na policií předložených fotografiích útočníka stoprocentně označit. Vysvětlila to tím, že tehdy špatně viděla a neměla brýle.

Nečesaný jen nevěřícně kroutil hlavou a při odchodu ze soudní síně neunesl emoce. „Je to nesmysl. Domluvila se s policajtama,“ pronesl. Jeho příbuzná o polední pauze kadeřnici dokonce údajně nadávala do svi*í. Soudce se to dozvěděl a ženu upozornil, aby své verbální útoky neopakovala.

Přečtěte si
marie60
4. 9. 2015 • 08:43

Paní ted´ bude muset chodit po vyšetřeních a tam budou zjišťovat, jestli si nevymýšlí.Dřív říkala, že chlap byl menší postavy,než Nečesaný.Taky se dřív psalo, že tenhle kluk měl brát drogy, to je teda "povedená rodina".

prvosienka
4. 9. 2015 • 01:39

ved mu to kouká z očí...arogantný typ...peniaze__??pod vplyvom drog...neverím mu...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.