Penis ho připravil o rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Penis ho připravil o rodinu!

Stuart a jeho chlouba, na kterou rozhodně není pyšný.
Stuart a jeho chlouba, na kterou rozhodně není pyšný. (Foto: Profimedia.cz)

Pod vlivem alkoholu dělají lidi různé hlouposti. Většina z nich se ale obejde bez vážnějších následků. Jenže tohle není případ Brita Stuarta Valentina (34), který si nechal vytetovat 20centimetrový penis na stehno!

Světe, div se – Stuartova manželka Samantha (35) neměla pro vtípek pochopení. „Toho rána se probudila s křikem. Od té doby jsme se jen hádali. Odstranění tetování by spolykalo peníze na rodinnou dovolenou,“ vzpomíná táta tříleté dcerky, který svého rozhodnutí začal litovat, jakmile z něj po osudné noci vyprchal chlast.


„K moři bych s rodinou ani jet nemohl. V plavkách bych s tím tetováním vypadal opravdu směšně. Nedivím se, že to mé ženě vadí – zpětně vidím, že je to ta největší blbost, co jsem v životě udělal,“ kaje se Stuart, jemuž žena po sedmi měsících hádek sbalila kufry.
Po zveřejnění smutného příběhu se na Stuarta přece jen usmálo štěstí. Svou pomoc zdarma nabídl specialista na odstraňování tetování Anthony Osborne: „Je to to nejhorší tetování, jaké jsem kdy viděl. Vždy, když potkám někoho s tak strašným tetováním, pomyslím si – kéž bych mu ho mohl odstranit,“ vysvětlil svou velkorysost muž, který v minulosti odstraňoval nevhodné nápisy i z vagin či zadnic...

Autor:  kat

Přečtěte si
jarypadlo
18. 8. 2015 • 08:45

Komplet - IQ tykve.Potetovaný cvok,jeho slepice jakbysmet a redakce za zveřejnění takové píkoviny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.