ŠOK! Moderátorka Lucie Borhyová: Hrdlička ji chtěl opustit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

ŠOK! Moderátorka Lucie Borhyová: Hrdlička ji chtěl opustit!

Moderátor Michal Hrdlička (26) v minulých týdnech zvažoval, že svoji přítelkyni Lucii Borhyovou (37) opustí.
Moderátor Michal Hrdlička (26) v minulých týdnech zvažoval, že svoji přítelkyni Lucii Borhyovou (37) opustí. (Foto: TV Nova, herminapress.cz)

Seznámili se v televizi Nova, právě tam začala jejich velká láska. Moderátor Michal Hrdlička (26) ale v minulých týdnech zvažoval, že svoji přítelkyni Lucii Borhyovou (37) opustí. Myšleno tak, že by z televize kvůli lákavé pracovní nabídce odešel. Magazín Aha!TV ví, jak to vše dopadlo.

Hrdličkovi letos v červnu končila s Novou smlouva. Když chtěl zahájit jednání o novém kontraktu, dostal nabídku od chystaného placeného sportovního kanálu, aby přešel do jeho týmu. „Ano, mohu potvrdit, že mne lákali, abych k nim přešel! Tu nabídku jsem velmi pečlivě zvažoval. Nakonec jsem se ale rozhodl s televizí Nova prodloužit kontrakt, protože mi končil. Bavili jsme se, licitovali jsme se… Nakonec zvítězila loajalita k zaměstnavateli,“ přiznal Michal Hrdlička magazínu Aha! TV.

To, zda zůstal na Nově i kvůli své partnerce Lucii Boryhové, ale odmítl komentovat. „Musím říci, že nakonec to jednání bylo velmi férové. Tam nebyly žádné kličky, všechno se dodrželo. Za mne spokojenost,“ dodal Michal, který má s Borhyovou dceru Lindu.



Přečtěte si
blankaflexi
31. 8. 2015 • 18:51

Myslím,že této škaredé ženské s nechutně vyvalenýma očima už bylo dost!!! Na tu její vygajdanou hubu se díváme několik let a jak se říká ,,Všeho moc škodí,,!!! Co to je za matku,která se chamtivě hrne do ,,práce,,a dvě malé děti hlídá kdoví kdo!! NĚKTERÉ ŽENY JSOU OPRAVDU NECHUTNÉ!! Ona si myslí,že bez ní tv nebude existovat.Aten mladý hlupák který si ji vzal bude brzy litovat,desetiletý věkový rozdíl je likvidační pane Hrdlička!!!!!!!! Sbohem paní Borhyová necpěte se před obrazovku a dejte prosím příležitost také jiným moderátorům!! Děti vás potřebují !!!!!!

6010
1. 8. 2015 • 09:28

Myslím, že mu ani nic jiného nezbylo.Kdyby odešel, židle by se rozhoupala i s Borhyovou, tak to tam chodí.

-bello-
31. 7. 2015 • 23:24

Hrdlička že by měl začínat na novém nejistém kanálu?On, který má za zády Borhyovou ml. a Borhyovou st. a kdy Nova mu platí astronomicky? Hm, kecá že loyalita. Nutnost to je, protože by z nového kanálu vylítnul.

ivoadler
31. 7. 2015 • 18:36

O rozchodu s Borhyovou nepadlo ani slovo, jen změna zaměstnavatele. Zase nám lžou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.