Filip Tomsa alias poručík Kamil z Modravy: Stará se o postiženou sestru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Filip Tomsa alias poručík Kamil z Modravy: Stará se o postiženou sestru!

Filip vzal svou milovanou setru Evu na koncert Pavla Vítka.
Filip vzal svou milovanou setru Evu na koncert Pavla Vítka. (Foto: showpix.cz, TV Nova)

Dělá pro ni první poslední. Filip Tomsa (31) alias poručík Kamil Sedláček ze seriálu Policie Modrava má mentálně postiženou sestru Evu (36). Věnuje se jí, co nejvíc může. Dokonce si ji hodlá i nastěhovat domů!

Přestože herec už od studií na konzervatoři žije v Praze, kdykoli má volnou chvíli, jede za rodiči, a hlavně za sestrou. „Narodila se jako zdravá holčička, ale s tříselnou kýlou. Několik týdnů po porodu musela na operaci a bohužel dostala silnou dávku narkózy. To je v podstatě celá anabáze, od které se odvíjely další věci,“ svěřil se herec, který vzal Evu i na koncert Pavla Vítka (52) na Karlštejně. „Jsem její bratr a vím, že jednou se o ni budu starat já. Jednou bude žít se mnou nebo s mou rodinou,“ prozradil před časem Tomsa, který je se zdravotním stavem své sestry smířený. „Samozřejmě bych si přál, aby některé věci byly jinak, ale v našich možnostech je málo. Jsem rád za to, jaká je. Je to moje milovaná sestra, beru to jako fakt a víc není co řešit,“ tvrdí Filip.



Autor:  vin

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.