Vypěstujte si vlastní »penisku«! Chutná i… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vypěstujte si vlastní »penisku«! Chutná i…

Vypěstujete si vlastní penisku?
Vypěstujete si vlastní penisku? (Foto: ara)

Nevíte, co s volným časem? Pokud jste zatím nepropadli zahrádkaření, tahle novinka vás možná přesvědčí. Můžete si zkusit vypěstovat třeba penisku…

Ve španělských letoviscích se v posledních letech stala nejoblíbenějším suvenýrem neobvyklá semínka. V rozmezí 3 – 4 Euro si můžete zakoupit například sáček se semínky paprik, které narostou do tvaru penisu nebo semena melounů, které narostou do tvaru ženských prsou. Pokud se raději věnujete pěstování květin, nezoufejte, v nabídce jsou i květiny, jejichž květ vypadá jako vulva.

„Lidé sem přijíždějí na pánské a dámské jízdy a tyto suvenýry kupují často, protože jsou legrační,“ řekla stánkařka Rosa pro La Vanguardia. Ovšem radost z poptávky po těchto semínkách nesdílejí všichni, někteří stánkaři jejich prodej odmítají s tím, že v blízkosti je mnoho škol a dětí, kteří tato místa navštěvují.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.