Dáda Patrasová šílí: Slováčkova milenka se stěhuje k nim! A Felix nemá problém... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda Patrasová šílí: Slováčkova milenka se stěhuje k nim! A Felix nemá problém...

Dagmar Patrasová je pohoršená chováním Lucie Gelemové.
Dagmar Patrasová je pohoršená chováním Lucie Gelemové. (Foto Aha!: D. Malík, L. Křivan, M. Hykl)

Jakoby Dagmar Patrasové (59) nestačilo veřejné ponížení tím, že se provalila Felixova nevěra. Teď se ukazuje, že jeho milenka Lucie Gelemová (32) opravdu nezná rozumnou míru. Stěhuje se totiž nebezpečně blízko jejich domu!

Slováčkova (72) mladá milenka si pronajala byt v blízkosti jejich domova, původně pochází z Českých Budějovic, ale už na jaře se rozhodla přesídlit do Prahy. „Mohla si najít byt kdekoli, Praha je velká. Tohle chování už přece zavání stalkingem. Ona nás pronásleduje,“ svěřila rozhořčená Dáda Blesku.

O náročném stěhování psala Gelemová už v dříve zmíněném dopise plném vyznání pro Felixe ovšem, nezmiňuje se zde o tom, že její nové bydlení se nachází pouhých dvacet minut pěší chůze od Slováčkovic vily.

Felix její stěhování nijak neřeší a nevidí na něm nic špatného. „Přistěhovala se kvůli tomu, že Praze studuje malířství,“ vyjádřil se k záležitosti Slováček.



Přečtěte si
ararat
5. 7. 2015 • 16:49

teriyaki,ty jsi šmejd...jedna osoba a dva rozdílné názory,jak se může narodit takový šmejd jak ty -bello-

-bello-
3. 7. 2015 • 23:42

Jakápak ona zlatokopka?V tý době Slováček byl u Gotta, to byla jeho jediná sláva , byl ženatý a měl dítě. Od své rodiny se trhnul on !Patrasová byla svobodná , zodpovídala jen za sebe.. Jo jo, než aby ty ženský řekli křivý slovo o hajzlíkovi, kterej jim zanáší, svedou to na milenky,Ty můžou za to, že jim odtáhly chlapa. Nikdy za to nemůže ten jejich chlap. Asi mají doma dementy nesvéprávné

-bello-
3. 7. 2015 • 23:31

Ona by se měla z baráku stěhovat a odpprodat jemu? Hm, to je mi logika.Ona půjde na kraj Prahy předá mu barák, kde vychovávali spolu děti, ona tam byla šťastná a zařídila ho. Nemá to být naopak?

goma
3. 7. 2015 • 07:34

Ať se ta Dáda přestane takhle ztrapňovat! To musí být úžasná blbka. A ty dva jsem už komentovala. Mladice si jde po svém, je svobodná, tak co a ten fešák, to je myslím už stařecká demence.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.