Na Brzobohatého (†79) si už prý nikdo nevzpomene: Kdy se vdova rozplakala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Na Brzobohatého (†79) si už prý nikdo nevzpomene: Kdy se vdova rozplakala?

Radek Brzobohatý a Hana Gregorová.
Radek Brzobohatý a Hana Gregorová. (Dalibor Puchta / Aha)

Je to třetí rok, co fenomenální herec a idol není mezi námi. Vdova Hana Gregorová (62) se svým zesnulým manželem ale stále žije. Potkává se s lidmi, které měl Radoslav Brzobohatý rád, a kteří měli rádi jeho. Přesto slovenskou herečku mrzí, jak rychle některé osobnosti zapomínají.

Ani s odstupem téměř tří let si Hana Gregorová nedokáže představit, že by udržovala vztah s jiným mužem. Nový vztah je pro ni zatím nemyslitelný. "Dodnes se stýkám s Radkovými kamarády, se kterými se přátelil už od patnácti let. Jsme v pravidelném kontaktu, jeden kamarád mi vždycky říká, jak jsou na tom ostatní, protože ti bydlí mimo Prahu. Ale víme o sobě všechno. Je to hodně intenzivní," odhalila v Sedmičce něco ze svého soukromí herečka.


Radkův duch cítí i všichni v divadle, jakoby tam s nimi stále byl. Také na výročí úmrtí se u jeho fotografie před divadlem objevují květiny a Klub vojenských výsadkových veteránů udělal gesto a Brzobohatému in memoriam udělil čestné členství. "To jsem dokonce obrečela," přiznala hercova manželka.

Jediné, z čeho je trochu smutná, je krátká paměť řady slavných osobností, kteří jakoby na zesnulého Brzobohatého dočista zapomněli a od pohřbu se už nikdy neozvali. "Neříkám to s nějakou nostalgií, prostě je to tak. Život běží a sejde z očí, sejde z mysli. Jsem v kontaktu opravdu jen s kamarády, těm vždycky posílám esemesky, když je výročí, a oni mi odepisují, že za něj zapálili svíčku," říká o věrnosti opravdových přátel vdova.



Přečtěte si
defakto
26. 7. 2015 • 17:56

.... na pana Brzobohatého si určitě sem tam řada lidí vzpomene , ale proč by o tom měli informovat jeho vdovu to teda nevím ? .... co čeká , že jí budou volat lidi a ptát se jak se má Radek , co má nového ?

jakeline
20. 7. 2015 • 05:48

Inu sejde z očí sejde z mysli

jarypadlo
19. 7. 2015 • 14:01

Netřeba plakat vdovo,máš přece kamarádku Nagyčasovou a ta ti poradí jak z deprese ven.

italiano
18. 7. 2015 • 17:10

Jako herečkju paní Gregorovou neznám, ale já se na seriály nedívám, možná hrává tam. Brzobohatého si pamatuju především jako Martina Edena, byl to dobrý herec a London byl na něho přímo ušitý....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.