Studenkové už mají plné zuby: Jenom dělá ostudu, míní Slováci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Studenkové už mají plné zuby: Jenom dělá ostudu, míní Slováci!

Zdena Studenková umí provokovat a mnoho lidí pro to nemá pochopení.
Zdena Studenková umí provokovat a mnoho lidí pro to nemá pochopení. (ČTK, ara)

Milovnice kosmetických úprav, kontroverzní kritička a provokatérka Zdena Studenková (60) si svými častými výroky na hraně popudila mnoho lidí. To se odrazilo aktuálně v reakcích diváků na nový pořad, ve kterém prostořeká herečka účinkuje. Ten se stal na sociálních sítích terčem nespokojenců.

Není to tak dávno, co hvězda komedie století Zdena Studenková natřela kolegyni Halinu Pawlovskou jako odpornou ženskou, poštvala si proti sobě slovenskou katolickou církev, když by jim odebrala státní příspěvky, v televizi ztrapnila Sisu Sklovskou, nepřející konkurentky štve stále solidní vizáží a vztahem s o 17 let mladším dirigentem Braňo Kostkou (43).


Někteří lidé už mají její vyřídilky a patentu na rozum prostě dost a dali to najevo TV Joj v komentářích k novému pořadu Inkognito. Podle komentářů na Facebooku je Studenková úplně nechutná, protože musí být vždy středem pozornosti. Pořad je většinou hodnocen kladně jako zábavný, ale... "Co tam dělala ta Studenková a ty trapné otázky, co to mělo znamenat? A co ten přiblblý smích?," rozčilují se diváci a jiní pokračují: "Ať už to zabalí. Dokud tam bude ta chuděra Studenková, dívat se nebudu, kdyby byl pořad sebelepší! Jenom dělá hanbu, pryč s ní."

Takové a podobné hlasy jsou nejčastější, i když se najdou i fanoušci provokatérky, kteří oceňují její krásné vlasy nebo mladistvý vzhled. Navíc ve vedení televize jsou s herečkou spokojení a rozhodně neplánují někým ji nahradit. Zdena Studenková byla a je pevnou součástí Inkognita," vyjádřila stanovisko Jojky její manažerka pro Topky.sk.



Přečtěte si
mord
25. 5. 2015 • 03:54

hloupá drbna mazej uklízet a neplácej pitomosti

mord
25. 5. 2015 • 03:51

od staré hloupé, zbabělé báby oxallis to opravdu sedí. popsala ses přesně

mord
25. 5. 2015 • 03:48

ano jistě náhodou

bekele
24. 5. 2015 • 10:42

Si stejná prašina ako tá ludra Studňa.

slecnadashwoodova
24. 5. 2015 • 02:24

blbost, ked cerpate informacie zo slovenskeho bulvaru, od par primitivov, takto to vyzera ..... zdena je dobra!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.