Elitní prostitutka zabila chlípného manažera (†51) firmy Google: Tentokrát píchala ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Elitní prostitutka zabila chlípného manažera (†51) firmy Google: Tentokrát píchala ona!

Forrest Hayes si s ní užíval pravidelně.
Forrest Hayes si s ní užíval pravidelně. (Foto Aha! - Ara)

Investoval do ní desítky tisíc měsíčně, nakonec za vztah s prostitutkou Alix zaplatil i životem! To je smutný příběh Forresta Hayese, bohatého manažera společnosti Google, který na své jachtě zemřel na předávkování heroinem.

Hayes si osudného večera užíval s placenou společnicí Alix Tichelmann (26) na své 15metrové jachtě ukotvené nedaleko Silicon Valley, kde má Google ústředí. Zážitek si chtěli ještě umocnit dávkou heroinu, jenže Alix vpravila chlípníkovi do žíly doslova koňskou dávku drogy! Přestože po pár minutách zkolaboval, neobtěžovala se zavolat záchranku.

Jeho bezvládné tělo podle záběrů z bezpečnostních kamer dokonce několikrát překročila a bez špetky respektu po něm šlapala! Pak už jen v klidu dopila luxusní víno a z jachty bez mrknutí oka odešla na schůzku s dalším klientem.

O půl roku později si šla vydělat elitní call-girl další peníze, k jejímu překvapení na ni ale v pompézním apartmánu místo zákazníka čekala policie. Před soudem se k zabití Forresta doznala, asi uklidněná tím, že souzena je nikoli za vraždu (až 15 let), ale zabití a neposkytnutí pomoci. Vyvázla taky jen s šestiletým trestem, další ale vyfasuje příští měsíc, kdy ji budou soudit kvůli provozování prostituce a obchod s drogami.



Autor:  kat

Přečtěte si
italiano
22. 5. 2015 • 20:40

To je tvoje téma...../?/

-bello-
22. 5. 2015 • 02:08

Takhle vypadá elita? Pane jo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.