Modelka Hana Mašlíková: S přítelem si pořídili nový dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Modelka Hana Mašlíková: S přítelem si pořídili nový dům

Hanka Mašlíková
Hanka Mašlíková (JAN TUMA)

Patří ke známým českým modelkám a už delší dobu usilovala o to zařadit se mezi žádané moderátorky, jako se to dříve povedlo například kolegyním Ivě Kubelkové (37) nebo Inně Puhajkové (29). A teď se jí přání vyplnilo… Modelka Hana Mašlíková (32) se stala jednou z moderátorských hvězd televize Nova a uvádí Snídani s Novou.

„Je to pro mě velká zodpovědnost, ale i splnění snu. Když mi bylo patnáct, koukala jsem na Snídani a říkala si, že by to bylo prima mezi ně patřit,“ přiznává Hanka, která pořad uvádí ve dvojici s kolegou Petrem Říbalem (30). Palce jí drží i její současný partner, trenér André Reinders (34).

„Ve všem mě maximálně podporuje a je nadšený z mých pracovních úspěchů. Na konci května nás čeká stěhování do společného domu za Prahou a máme kolem toho spoustu starostí,“ přiznala Hanka, která už modeling pomalu »věší na hřebík« a spolu s partnerem se věnuje sportu a poradenské činnosti ohledně stravování a životního stylu.





Přečtěte si
smeagol
17. 5. 2015 • 19:42

"Kdyz mi bylo patnack, koukala jsem na snidani s Novou..." Ted jeste tu o Karkulce :o)))

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.