Dagmar Pecková: Těžké deprese! Řekla, co jí je vyvolalo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dagmar Pecková: Těžké deprese! Řekla, co jí je vyvolalo

Fotografie
Fotografie (internal)

MUSÍŠ být dokonalá. MUSÍŠ být úspěšná v práci, MUSÍŠ pořád skvěle vypadat, MUSÍŠ být bezchybná matka, MUSÍŠ být perfektní partnerka a MUSÍŠ být dokonalá milenka! Tak se chová dnešní doba. Nedokonalost se neodpouští. Není divu, že občas člověku takový tlak přeroste přes hlavu a uvrhne ho do temnot, což se stalo i slavné operní pěvkyni Dagmar Peckové (54).

Dáma s hlasem od Boha přiznala, že propadla depresím a černým myšlenkám. Připustila, že kvůli tomu uvažovala o konci kariéry. „Byly doby, kdy mi všechno přerostlo přes hlavu. Rodina, děti, cestování, výkony, udržet se na určité úrovni… A najednou bum – a nešlo to,“ prozradila v Blesku pro ženy.

Šlo o deprese. „Já se k celé situaci musela postavit čelem a musela jsem buď říct, že se vším seknu a přestanu zpívat, nebo se ještě o něco pokusím,“ prozradila zpěvačka, která se také zamyslela nad tím, co nejspíš bylo spouštěčem hrozivých stavů.

„Mám pocit, že jsme všichni pod tak velkým tlakem, že se ani nemůžeme divit, že je čím dál víc zoufalých lidí, kteří to nezvládají. Společnost nám diktuje, co všechno musíme mít, co musíme dokázat, že máme být šťastnější, úspěšnější…,“ myslí si Dagmar, které se naštěstí podařilo dostat z nejhoršího.

Autor:  red

Přečtěte si
bella.
12. 5. 2015 • 00:11

keepsml já ji nepoznala podle téhle fotky vůbec

asiblazen
11. 5. 2015 • 23:53

znám - a přijde to najednou, nečekaně, flák ti to .... padneš na ***... Zastavit se, vyčistit si mysl, srovnat priority, obrnit se a jít dál... hlavně bez tzv léků - prášků = začátek konce. Když tohle člověk dá, je zas o něco silnější....

pavucinka
11. 5. 2015 • 15:06

Samozřejmě, nikdo nemůže stíhat všechno a když jsem někde vyjímečně dobrá, tak na jiném poli shořím jako vích.Tebhle podvod přetrval z doby komunistů / Žena za pultem/ . Každý by měl rozvážit co je v jeho případě rozumné a co má upřednostnit.Všeobecně mají stále málo úcty ženy, které jsou doma s dětmi. Pohled na to se začal trochu měnit po roce 89 ale brzy se to šprajclo a jsme zpátky / možná ve všem/

bella.
11. 5. 2015 • 13:14

Byl s ní natočený dokument.Na dost věcí byla sama a dost věcí tady už kdysi dávno pojmenovala správným jménem.Proto odešla. Je úžasná, obdivuju ji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.