Daniela Šinkorová způsobila poprask mezi kolegy: Výčitky! Kvůli anorexii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Daniela Šinkorová způsobila poprask mezi kolegy: Výčitky! Kvůli anorexii?

Daniela před osmi lety a dnes.
Daniela před osmi lety a dnes. (Foto Aha! – Martin Hykl, archiv ČT, ara)

Kdyby přišel větší vítr, měla by Daniela Šinkorová (42) co dělat, aby ji neodfoukl! Na kost vychrtlá moderátorka a herečka děsí své kolegy a známé. Vyčítají jí, že příliš zhubla, a někteří ji dokonce podezřívají, že propadla mentální anorexii! Prý si i přesto, že zhubla neuvěřitelných 17 kilogramů, připadá tlustá!

Je to už za hranicí? Takovou otázku si kladli hosté reprezentačního plesu Prahy 1, když viděli herečku v bílém modelu, pod nímž se rýsovala nezdravě vyhublá postava. A nezachránil to ani zářivý úsměv pro fotografy. Propadlé tváře a ustaraný výraz. To byla nejčastější slova na její osobu v sále.

Přestože Šinkorová zhubla od loňského roku neskutečných 17 kilo, zdá se, že v tom chce pokračovat. „Držím teď speciální dietu, díky které si čistím tělo! Jím jen pár kousků zeleniny denně. Tu dietu držím už tři týdny,“ řekla.

Obavy o její zdraví mají už i kolegové. Strachují se, aby si anorexie nenašla další oběť! „Daniela v poslední době všechny v divadle šokuje, jak moc je zahleděná do své postavy. Dokonce proběhla hádka o to, že nechce nosit jeden z kostýmů z Mamma Mia!, protože si v něm připadá tlustá! Hodně se v zákulisí mluví o tom, že propadla anorexii,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj ze souboru.

„Hubla jsem celý minulý rok, cítím se dobře, cvičím, jím a poslední tři měsíce už jsem na stejné váze,“ dodala Šinkorová s tím, že k výtkám kolegů ohledně anorexie se nemíní vyjadřovat.

Známé anorektičky varují

Eliška Bučková (25): Nelíbí se mi, má ztrhaný obličej!
„Neviděla jsem Danielu naživo, takže vím jen z fotek, jak vypadala předtím a jak vypadá teď. A řekla bych, že zhubla hodně. Už se mi to moc nelíbí. Předtím byla víc sexy baba, teď to je moc. Má ztrhaný obličej,“ řekla Aha! modelka, kterou anorexie postihla před dvěma roky.

Simona Chytrová (52): Blízcí by se o ni měli začít bát
„Anorexie může přijít u velmi mladých dívek, ale i u žen kolem padesátky, kdy je to kritičtější. Daniela hodně zhubla. Být v jejím blízkém okolí, začala bych se o ni asi bát... Každopádně bych jí doporučila promluvit si s odborníkem!“ radí herečka, jež propadla anorexii ve 14 letech a tehdy vážila 51 kilogramů.

Příznaky mentální anorexie
-    nízká tělesná hmotnost, alespoň o 15 % nižší než odpovídá věku a výšce
-    amenorea nebo-li vynechání menses
-    narušení vnímání svého těla



Přečtěte si
simplify
30. 5. 2015 • 16:33

To, že se úplně zcvokla dokumentují její slova, jak ráda a hodně jí, že večer si klidně dá i salát a sní ho celou hromadu... MAGOR !!! V obličeji je ztrhaná a vypadá staře. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. Takže Danielo - chtělo by to ještě nějaké do kilíčko dolů

mekanik
29. 4. 2015 • 22:50

bel njn udělám to jak ty chceš.a s radostí

bella.
29. 4. 2015 • 17:01

mek byla krásná tolik , že k nám přes práh nesmí . Abych si já odpočinula, zapřáhneš sebe , co ty na to láásko má jediná milovaná

bella.
29. 4. 2015 • 16:57

nicnezpravda trochu sádla navíc není o nic lepší. Nikomu se nebrání, aby si to sádlo nezměnil na svaly. Sádlo navíc jsou kecy pohodlnejch a obžírajících se lidí. A nechoď na mě např. s klimaktériem a po porodním břichem atd. atd. Hormonální změny nejsou důvodem k tomu, aby byly báby jak vepři.

ararat
29. 4. 2015 • 11:55

to je sranda..banda některých hlupáků opravdu nemá hranic...prostě Šinkorová má určitě problém z příjmem stravy,to je evidentní a nikdy to nepřizná..ale určitě si to musí pořešit sama,kolik váží nebo neváží,proč to řešit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.