Skandální praktiky: Bartošová nechtěla naletět Bourovi, Rychtář se tetelil nad tři čtvrtě milionem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Skandální praktiky: Bartošová nechtěla naletět Bourovi, Rychtář se tetelil nad tři čtvrtě milionem!

Podnikavý zkrachovalec Boura navnadil hrabivého Rychtáře závratnou sumou...
Podnikavý zkrachovalec Boura navnadil hrabivého Rychtáře závratnou sumou... (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský, Martin hykl, David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Je to až k neuvěření, ale téměř rok po tragické sebevraždě Ivety Bartošové (†48) se stále ještě objevují netušené informace o životě zpěvačky a jejího manžela Josefa Rychtáře (56). Naprosto překvapivě se s nimi rozhodl natočit film bývalý moderátor a neúspěšný producent Slávek Boura (50). A to za dost podivných okolností...

Podezřelou anabázi prozradil bývalý Rychtářův poskok Standa Lysý, který mohl nejednu životní peripetii podařeného párečku sledovat na vlastní oči. Všechno začalo příznačně u Lipan. "Pepa tam přivezl Ivetu a záhy jsme se venku potkali se Slávkem Bourou a jeho společníky. A on přivezl nějakou smlouvu, kterou chtěl hned podepsat. Iveta mu řekla , že si ji ještě nestihla prostudovat, i když ji měl Pepa několik dní v emailu," říká bývalý rodinný přítel Lysý v časopise Sedmička.


Jako protistrana kontraktu o filmu o Ivetě se podepsala tehdejší Bourova tehdejší přítelkyně Monika Berná a neúspěšný taxikář a podnikatel plánoval na Bartošové zbohatnout.... Jenže u prozíravé Ivety narazil. "Po půl hodině odjel dost naštvaný, že mu smlouvu nepodepsala. Neustále plakala, že je smlouva podvod. " Přitom sám Rychtář nechal na dokument na poslední chvíli napsat, že ve chvíli, kdy se začne natáčet, dostane Bartošová 750 tisíc. "Smlouva se Ivetě nezdála, stále vzlykala a Pepa někam na chvíli odjel.
Po konzultaci se známým právníkem se ukázalo, že firma, která měla s Bartošovou smlouvu uzavřít, byla založena pouze jeden den předem. "I když nejsem odborník na smlouvy, tak jsem jako laik poznal, že to smrdí," prsí se svým instinktem zvukař Lysý. Po kontrole Bourova dokumentu právníkem, nedoporučil odborník smlouvu podepsat. "Do toho přijel Rychtář zpátky a nebyl moc rád, že jsem tam toho právníka přizval a trval na tom, aby to Iveta podepsala," tvrdí jeho bývalý přítel. Podle něj byl Rychtář velmi chamtivý a na skandální smlouvě trval.
Rychtář tlačil z různých stran. "Bylo vidět jak je chamtivý. Myslel si, že ji s Bourou zlomí a bude to. Iveta mi pak říkala, že Boura na ni už kdysi nějakou boudu udělal. Neřekla mi ale, co to bylo, neměla s ním dobré zkušenosti, Tvrdí zvukař Standa. Chce se jen Rychtářovi pomstít? Možná ano, ale jistě by neriskoval odvetu Josefa Rychtáře a Slávka Boury jen tak. Co se ještě dozvíme?



Přečtěte si
blu55
4. 4. 2015 • 12:06

.ochman, opakovaně kopírujete moje příspěvky jestli Vám to nevadí... Zřejmě nemáte vlastní úsudek! Doporučovala bych Vám zůstat sám sebou ... Opisování a kopírování cizích článků není právě gentelmenský delikt!

blu55
4. 4. 2015 • 11:58

.ochman, nevadí Vám, že jste pilně okopíroval můj příspěvek! Zřejmě nemáte svůj vlastní názor a ani nápady ... Přeji hezké Velikonoce a zůstat sám sebou!!!

blackpetr
4. 4. 2015 • 11:48

Rychtář vs. Lysý (ve spolupráci s médii)... Není v tom jen zaobalena oboustranná dohoda o spolupráci na prrefabrikaci bulvárních článků? Jinak by po obouch pes neštekl...

blackpetr
4. 4. 2015 • 11:43

dochtorchocholousek
3. 4. 2015 • 04:50

Veškerá informační hodnota článku tkví ve sdělení, že Standa Vochomůrka Lysý je poťap, což je ale dlouhodobě obecně známo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.