Issová si sáhla na dno, měla namále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Issová si sáhla na dno, měla namále!

Martha Issová si sáhla na dno svých sil.
Martha Issová si sáhla na dno svých sil. (Foto: Aha! - Martin Hurda)

Drobná Martha Issová (34) se musela vyrovnat s náročnými podmínkami a málem se zhroutila. Do všeho nemohla k celé situaci říct ani slovo! O co šlo?

Martha Issová totiž kývla na natáčení nové verze pohádky Sedmero krkavců. Měla ale hodně namále, aby z projektu režisérky Alice Nellis nevycouvala. „Byla to fyzicky nejnáročnější práce, jakou jsem kdy u filmu zažila," svěřila se serveru sip.denik.cz.

V legendární pohádce od Boženy Němcové si zahrála hlavní roli Bohdanky. Ta musí, jako správná pohádková hrdinka, snášet různé ústrky, aby se dočkala šťastného konce. „Cesta mlčící Bohdanky příběhem je opravdu strastiplná a já to s ní prožívám na vlastní kůži. V zimě, v dešti, v blátě a v lese od rána do večera bosá. Párkrát jsem měla namále, abych to nevzdala,“ popisuje Issová. A to ani nezmiňuje, že musela holýma rukama rvát kopřivy. Jak jí to šlo, se můžete podívat na videu pod článkem.



Autor:  mpa

Přečtěte si
marek.d
8. 4. 2015 • 11:59

Co bych dělal na tvém oddělení a s tebou. žumpo? Máš pravdu, opravdu - ženě bych takové věci nikdy nepsal, ale ty žena nejsi, ty jsi primitivní ubohá žumpa, léta přetékající a nevybraná, které tady už blokli x nicků, ale sprostoty a napadání diskutujících tě tak lákají, že si zakládáš nicky nové a nové, ty žumpo. Nejsi žena, nebyla jsi nikdy a nikdy nebudeš, žumpo sprostá, a teď mazej na oběd - sestry už v vám v Bohnicích prostírají. Hovado jsi obrovské, žumpo, dobrou chuť, smradlavý odpade a póvle nejhrubšího zrna.

marek.d
8. 4. 2015 • 09:56

Táhni, žumpo přeteklá sprostá bello+mekaniku+spring, Xanax zobeš jen ty, o sobě jsem to nepsal a nejím ho, ale ty víš kulové o naprosto všem, ty mudrlantko ohyzdná, žumpo páchnoucí, meleš z fetu, nikdy ne k věci. A když, tak nenávistně flušeš jedy na hezké a úspěšné ženy, chudinko smradlavá. závistí sežraná flundro, jsi nejsprostší a nejdebilnější lejno na všech diskuzích, páchnoucí negramotný vřede. Ty ani nemůžeš být žena, odpade, ubohá kanálie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.