Nenávist? Adéla Gondíková řekla, jak to teď má s exmanželem Brouskem a jeho rodinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nenávist? Adéla Gondíková řekla, jak to teď má s exmanželem Brouskem a jeho rodinou!

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková (Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Bude to už pomalu sedm let, co Ondřej Brousek opustil tři měsíce před Vánocemi svou manželku Adélu Gondíkovou. V době, kdy prý herečka mluvila o druhém dítěti, mu srdce zahořelo pro Annu Remkovou a svou rodinu tak téměř ze dne na den opustil…

Adéla tehdy nechtěla o celé věci moc mluvit, pronesla jen, že to byla rána pro celou rodinu. Od té doby se nicméně hodně šeptalo o tom, že Ondřej Adéle nevratně zlomil srdce a postavil tak základ velké nenávisti, která se často z neopětované lásky rodí. Ondra se navíc poměrně rychle znovu oženil a pořídil s Annou děti.

Tomu, že vztahy mezi Adélou a Brouskovic rodinou nejsou úplně v pořádku, napovídalo i to, že se herečka a moderátorka kutilského pořadu neobjevila na pohřbu Otakara Brouska (†89), který ji měl přitom moc rád.

Dnes, jak se zdá, jsou však ostré hrany obroušeny a vše se vrátilo do přijatelných kolejí. Ostatně, Adéla prozradila, jak se vlastně kdysi slavné herecké rodině přiblížila. „Já jsem si nejdřív vybrala tchána s tchyní a potom teprve manžela. Znala jsem je totiž mnohem dřív. A bylo mi mezi nimi moc dobře,“ říká v Blesku pro ženy Gondíková, aby následně přiznala, jak to teď funguje. „I když jsme se s mužem rozešli, stýkám se se všemi dál. Nelinka jezdí za babičkou... Žádná zášť ani hořkost mezi námi není,“ říká rázně Adéla.



Přečtěte si
svatadala
24. 12. 2015 • 10:02

Proč Adela heká, jí staré odtáhla manžela mladá a hezká, Adela zase tahá od rodiny chlapa jiné, jen má smůlu. Každý se jen pobaví a vrací se zase domů, kdo by ji chtěl na pořád, vytřeštěnou, vyjevenou a věčně ječící. Stačí ji vidět v TV někde u sporáku, to mají asi všichni pohotovost i hasiči. Vážně nepříjemná a protivná ženská.

emyd
12. 4. 2015 • 07:19

1pravda1 Nesudme, oni dva nejlepe vedi celou pravdu........ A je to jejich vec, pani at si treba popremysli kde udelala chybu

mdada49
10. 3. 2015 • 21:36

No a takový je život. "Každý chvilku tahá pilku !!" Jedna Ti muže odvede a ty zase odvedeš starýho jiné slepici. Tak co bychom se nenáviděli, vždyť jsme všechny a všichni stejní.

xsedmikraska
10. 3. 2015 • 09:54

1pravda1
9. 3. 2015 • 12:23

Adélo, buď ráda, že jsi nepotkala Romana Vojtka - tři měsíce před Vánoci to je luxus, on by tě opustil i na Štědrý den, tomu není svaté nic!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.