Moderátor Jan Rosák: Jeho dcera žije už s druhým arabem. S vnučkou mluví arabsky! Jak to snáší?? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátor Jan Rosák: Jeho dcera žije už s druhým arabem. S vnučkou mluví arabsky! Jak to snáší??

Na Jana Rosáka občas mluví vnučka arabsky.
Na Jana Rosáka občas mluví vnučka arabsky. (Foto: Dana Kolářová, Martin Hurda, reprofoto Blesk)

Dcera moderátora Jana Rosáka (67) Zuzana se netají svou nepřekonatelnou slabostí pro snědé muže. Její první manžel byl Alžířan, v současné době je provdaná za Tunisana, s nímž má dceru Lily. Jak se vyrovnal slavný dědeček s faktem, že jeho vnučka mluví arabsky?

Když Zuzana Jaddai Rosáková (37) přivedla ukázat rodičům prvního manžela, byli z toho trochu zaražení, protože pocházel z Alžíru, ale rychle se uklidnili, protože byl v pohodě. Jejich manželství trvalo 10 let. K rozvodu došlo, protože Zuzana ještě nebyla připravená stát se matkou.

Druhý Zuzanin manžel pochází z Tunisu. „Je milý, je s ním legrace a je to slušný člověk,“ řekl o svém zeti Rosák pro Blesk TV Magazín s tím, že jejich vztah je opravdu blízký, často si volají a dokonce jezdí na společné dovolené. Zajímavé je i to, že malá Lily se učí od tatínka arabsky. „On se jí na něco arabsky zeptá a ona buď odpoví arabsky, nebo česky, aniž si to uvědomí. To je úžasný!“ řekl Rosák s radostí, že jeho vnučka je bilingvní (dvojjazyčné).



Přečtěte si
gordon
2. 3. 2015 • 12:37

teď napsali, že v prvním manželství nebyla připravena být matkou. Oho, oni arabáci chtějí kupu dětí, to snad ví každý.A Zuzana byla připravena, až když jí bylo 40 ?Holt to Tunisanovi finančně více vynáší, škoda, že nenapsali, jak se první i druhý manžel kamarádí a schází se zatím spící arabská buňka u Rosáků doma.Pak to není nápadné.

kadlicek
2. 3. 2015 • 11:48

Nebude vona trochu "jaksi" ujetá po tatíčkovi ??? Von taky už neví kam by vlez. Tudle jsem poslouchal jeho pořad Tandem a byl sem v šoku jak ten pán už senilní. Během toho pořadu bylo nejfrekventovanější slovíčko "jaksi" které použil snad v každé druhé větě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.