Válka bratrů Hrušínských: Jan prolomil mlčení! Co se teď mezi ním a Rudolfem děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Válka bratrů Hrušínských: Jan prolomil mlčení! Co se teď mezi ním a Rudolfem děje?

Bratři Hrušínští si k sobě po letech nesvárů opět našli cestu.
Bratři Hrušínští si k sobě po letech nesvárů opět našli cestu. (Foto: Aha! - Daniel Černovský, Mark Hoffman, koláž Ahaonline.cz)

Neshody kvůli rodinnému dědictví mezi Janem (59) a Rudolfem (69) Hrušínskými jsou zřejmě nadobro minulostí. „Život občas přináší chvíle, kdy jste jednou dole, jednou nahoře,“ dívá se Jan, dnes už s nadhledem, na urovnaný bratrský vztah.

Mnoho času na sebe ale slavní bráchové nemají. I když starší Rudolf patří mezi stálice seriálu Ulice, mladší Jan jeho roli vůbec nezná. A to se na obrazovkách televize Nova objevuje už desátým rokem. „Přiznám se, že jsem nikdy žádný díl neviděl. Tou dobou, kdy seriál začíná, jsem totiž ještě v divadle, anebo večer hraju, takže zase odcházím do divadla. Ale mluvili jsme spolu o tom,“ omlouval svůj »nezájem« principál Divadla Na Jezerce.

Před časem chtěl Rudolfa dokonce obsadit v chystané hře podle povídky Guy de Maupassanta. Bráchové se tak měli sejít na jednom jevišti. „Tehdy se mi líbila představa, že budeme hrát spolu. Kvůli Ulici ale roli u nás v divadle vzít nemohl, protože toho má moc. Měl hrát mého otce. Doufám jen, že to neodmítl kvůli tomu,“ svěřila se hvězda primáckého seriálu Všechny moje lásky.

Rozpory v rodině Hrušínských kvůli dědictví nejsou už prý na pořadu dne. „Já myslím, že momentálně s bratrem vycházíme dobře,“ utvrzoval Aha! Jan, který stejně jako Rudolf o rodinných vztazích odmítal většinou mluvit. Snad tedy ve slavném hereckém rodu už znovu neochladnou...

Proč se bratři rozkmotřili?

To, co mělo stát jako hradba mezi oběma bratry, byly údajně peníze z vily Hrušínských v Praze 4, v níž obě rodiny žily. Dál už údajně společné soužití nebylo možné a Jan měl Rudolfovi nabídnout za polovinu domu cenu, která nebyla podle jeho představ. Spor o majetek a peníze se pak extrémně vyhrotil.





Přečtěte si
lalia
2. 1. 2016 • 13:49

Jan mě nikdy nebyl sympatický,připadá mě falešný.Rudolf,to je sluníčko,srdce na dlani.

ararat
10. 2. 2015 • 07:53

jsou to oba výborní herci a že mají mezi sebou nějaký rozkol k vůli majetku,ale tohle probíhá dnes a denně,jsou také jenom obyčejní lidé to nejsou mimozemšťané a kritici ať se třeba umlátí ,to je v pořádku však ani nejsou bez chyb a ,svou krásu skrývají za monitor aby si mohli vyblít svá sfrustrovaná ega...

univerzalnizena
9. 2. 2015 • 17:53

to sou xychty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.