Legendární AZ kvíz má nového moderátora! Teď to teprve bude jízda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Legendární AZ kvíz má nového moderátora! Teď to teprve bude jízda!

Jan Adámek bude novou posilou AZ-kvízu
Jan Adámek bude novou posilou AZ-kvízu (Foto: Česká televize )

Vědomostní soutěž AZ kvíz patří k perlám České televize a vysílá se už mnoho let. Jak budou reagovat diváci na to, když  moderátorským esům Evě Machourkové a Aleši Zbořilovi přibude nový a výrazně mladší kolega?

Dynamická soutěž už takto nabízí strhující podívanou a diváci si své moderátory velmi oblíbili a i oni po těch letech dokážou dokonale odhadnout různé tipy soutěžících. „Protože AZ-kvíz děláme už tak dlouho a mám ho zažitý, vyvinul jsem si vlastní tipovací soutěž. Zadám otázku, sleduji soutěžícího a tipuji si sám pro sebe: Víš nebo nevíš? A čekám, jestli můj tip vyjde. U některých soutěžících se to dá určit po pár otázkách a po úvodním představení a prozrazení profese a zálib,“ říká kupříkladu Aleš Zbořil.

Je vůbec potřeba ještě něco měnit? Nenaruší nový příchozí kolega tak dokonale zajetý systém? Nikoliv! Ačkoliv pyramidová soutěž je otevřená všem věkovým kategoriím, dětem takový prostor nedala. Až doposud. „Po loňském odvysílání repríz AZ-kvízu Junior nás mile překvapil zájem dětských diváků a jejich reakce, a proto jsme se rozhodli k pořadu vrátit a připravili jeho novou podobu,“ říká vedoucí dramaturgyně brněnského studia ČT Svatava Šenková.

Nová soutěž s názvem AZ-kvíz Junior potřebuje i novou tvář, a když se Machourková osvědčila jako vynikají průvodkyně dětské kultovní soutěže Hip hap hop, (modří už vědí) tak ČT :D vybrala Honzu Adámka. Malí diváci Déčka ho důvěrně znají ze Záhad Toma Wizarda a on se na nový projekt velmi těší. „Práce ve studiu je pro mě novou výzvou a jsem za ni moc rád. Navíc soutěžící jsou skvělí, překvapilo mě, jak dokážou pod časovým tlakem a před kamerami reagovat a vše zvládnout, smekám před nimi,“ říká Honza.

Takže pokud máte doma školáka z 5. – 7. tříd základních škol nebo z prim a sekund osmiletých gymnázií, můžete své potomky začít směle přihlašovat.

 



Přečtěte si
ararat
7. 2. 2015 • 08:30

tasshi,,vždyť ty česky vůbec neumíš,proboha co jsi to napsala zase za kravinu

ararat
6. 2. 2015 • 12:35

a skvělé moderátory s ještě skvělejší češtinou! .....ty a čeština? vždyť ji nerozumíš,božínku ty jsi ale husička a pokud ti čas dovolí,to znamená,že jsi na PC a píšeš tady ty své nesmyslné poznámky?husiško abys byla dokonalá v češtině,to musíš chodit do školičky dítě potrhlé a když jsi nejslabší máš padáka

ararat
6. 2. 2015 • 12:31

tasshi,ty jsi nezaměstnaná viď? no někdy bych chtěla být tou zmijí a pořádně tě vystrašit měla bys pokakané kýty co?..jsi nejslabší a dostaneš padáka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.