Muž přežil nehodu, při níž ho slisovaly dva kamiony: Jako sardinka v plechovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muž přežil nehodu, při níž ho slisovaly dva kamiony: Jako sardinka v plechovce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jak tohle mohl přežít?! Tenhle chlapík měl neskutečné štěstí – jeho auto při hromadné havárii v Oregonu slisovaly dva kamiony a on vyvázl jen s modřinou na obočí! Jako sardinka v plechovce jen čekal, až ho někdo vytáhne.

Náledí a mlha jsou noční můrou každého řidiče. Když přijde obojí, bylo by nejlepší zůstat doma. Ne každý si to ale může dovolit... Proto i tak na dálnici v americkém Oregonu vyrazily v otřesných povětrnostních podmínkách kolony aut! Pro nikoho nebylo velkým překvapením, že došlo k hromadné srážce 26 vozidel, zázrakem ovšem je, že při ní nikdo nezemřel! Zvlášť při pohled na auto Kaleba Whitba (27), které mezi sebou rozdrtily dva kamiony.

2216327:gallery:true:trueKlikař v plechovce

„Když jsem viděl, jak rychle se světla kamionu blíží, bylo mi jasné, že to do mě narazí. Zavřel jsem oči a modlil se, nic víc jsem dělat nemohl,“ popsal vyděšený Kaleb, který má obrovské štěstí, že vůbec žije. „Byla to hrozná rána, ty dva kamiony moje auto zmačkaly, jako by to byla hliníková plechovka od limonády!“ vypráví muž, který z hrozivě vypadající nehody vyvázl téměř bez zranění.

Hvězda internetu

Kamiony jeho auto sešrotovaly takovým způsobem, že v něm zůstal uvězněn. Pohotoví kolemjdoucí mu samozřejmě přispěchali na pomoc – než bezmocného muže vyprostili, škodolibě si ho vyfotili. A teď je Kaleb hvězdou internetu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.