Souboj nemravných celebrit: Pauhofová vs. Stolařová vs. Nováková aneb Která z nich je největší stydlivka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Souboj nemravných celebrit: Pauhofová vs. Stolařová vs. Nováková aneb Která z nich je největší stydlivka?

Věříte Táně Pauhofové ten nevinný kukuč a stud?
Věříte Táně Pauhofové ten nevinný kukuč a stud? (Foto: Aha! - ara)

V posledních letech producenti a režiséři filmů přitvrdili a jejich nároky na vnadné krásky se stupňují. Na plátně či na obrazovce chtějí ukazovat alespoň poprsí, aby si divák nemrava přišel na své. A mladá generace hereček se tak musí sakra otáčet, aby jejich představy naplnila. Které herečky už své bujné vnady ukázaly?

Táňa Pauhofová (31)
Film: Kousek nebe, Román pro muže, Něžné vlny…
Zajímavost: V jednom z jejích prvních filmů Kousek nebe, kde se Táňa odhalila, ještě tvrdila, že se stydí. Dnes je těžké najít film, kde by své tělo neukázala. „S nahotou mám problém, neumím se uvolnit. Hodně se stydím. Takže vždycky potřebuju vědět, že scéna má ve filmu smysl,“ říkala herečka ještě v roce 2006. Jak je vidět, smysl to má téměř v každém filmu.


Lenka Stolařová (27)
Film: Vůně kávy (film ČT), Cirkus Bukowsky (seriál ČT)
Zajímavost: Ve filmových scénách se bývalá tanečnice skupiny UNO objevila nahá po boku lamačů ženských srdcí Lukáše Vaculíka a Pavla Řezníčka. Režisér Vít Olmer si ji vybral pro televizní film Vůně kávy a s Lenčiným výkonem byl spokojen. Problémy s nahotou před kamerou prý rozhodně neměla a svou roli zvládla skvěle.
Sandra Nováková (32)
Film: Veni, vidi, vici, Pusinky, Zakázaný člověk
Zajímavost: Herečka Sandra Nováková prozradila, že má s nahotou problémy, protože se stydí. Ale také si je vědoma toho, že ukazovat své tělo v některých scénách k práci herečky patří. Například v televizním filmu Dušana Kleina Zakázaný člověk se postelovým scénám oddávala s hercem Markem Taclíkem. „Myslím, že byl nervóznější než já,“ smála se herečka.

Anketa

Která ze slavných nahotinek se vám líbí nejvíce?
Celkem 198 hlasujících



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.