Heidi Janků o sexu během menstruace: »Proti gustu žádný dišputát! Dělají to i feny!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi Janků o sexu během menstruace: »Proti gustu žádný dišputát! Dělají to i feny!«

Jak to má Heidi se sexem během svých dnů?
Jak to má Heidi se sexem během svých dnů? (Foto archiv TV Barrandov, Profimedia.cz)

Zpěvačka Heidi Janků toho o sexu ví hodně a nebojí se poradit! V rámci svého pravidelného sloupku odpovídá dotazům čtenářům a nevyhýbá se ani kontroverzním tématům! Tentokrát došlo na sex během menstruace a Heidi dala jako obvykle přímou odpověď.

Mnozí si rozkoš spojenou s krví neumí představit, pro jiné je to běžná část milování. Jak to má ale sama Heidi? „Já jsem to nezažila nikdy, ale když se nad tím tak zamýšlím, tak v přírodě je to normální. Pejsci se páří vždy, když fena hárá, jeleni a jim podobní jsou v době říje jak urvaní ze řetězu,“ uvažuje Heidi v magazínu Sedmička kde radí jedné ze zoufalých čtenářek, po které manžel styk během jejích dnů vyžaduje pravidelně.

„Váš manžel bude takový hodně přírodní člověk,“ hodnotí dále. „Ale jak se říká: Proti gustu žádný dišputát. Věřím ovšem, že vám jako ženě tato záliba musí být nepříjemná, protože toto období, které ženy prožívají každý měsíc, považují za absolutně nečisté. Vůbec v tomto období bychom měly být spíš hájené! A myslím, že by se to mělo rovnou i uzákonit,“ říká moderátorka erotického pořadu.



Autor:  mpa

Přečtěte si
pelagie
6. 1. 2015 • 08:29

ta už má po sezoně a ten její dědek se kterým se chvástá, že ještě v jeho letech může je rád, že je rád .....proč pořád tolik řečí o sexu od lidí, kteří nejsou odborníky......

mekanik
6. 1. 2015 • 02:29

amp-s citem ti říkám

mekanik
6. 1. 2015 • 02:28

ox-mekanici taky ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.