Nečekané napětí u Gottů: Rozhádané dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané napětí u Gottů: Rozhádané dcery!

Dcery Karla a Ivany Charlottka s Nellinkou se chtějí hezky obléknout.
Dcery Karla a Ivany Charlottka s Nellinkou se chtějí hezky obléknout. (Foto Aha! – Martin Pekáre, Jiří Krušina, ara)

U Gottových na Bertramce je už několik dní pořádně živo! Za vše může včerejší koncert Karla Gotta (75) ve vyprodané O2 areně. „Holčičky se dohadují, co si vezmou na sebe,“ prozradil před koncertem Aha! s úsměvem zpěvák.

Držitele 39 Slavíků čekají v největší české hale hned dva vyprodané koncerty. Jeho dcerky Charlottka (8) a Nellinka (6) šly s maminkou Ivanou (38) na ten včerejší a tátovi chtěly fandit z první řady. „S maminkou řeší, jak se obléknout, co si vzít a co si nevzít. To víte, jsou to parádnice! Ale to ony dělají před každou takovou důležitou akcí,“ svěřil se pár hodin před koncertem Gott.

Ten se mezi hádkami okolo oblečení učil doma texty a nabíral energii. „Mám trému, ale moc se na koncerty těším! Na všech devíti zastávkách vše šlapalo, jak má. Věřím tedy, že vše dobře dopadne i v O2 areně,“ dodal zpěvák.
Zapěje i Lounová
Zatímco během turné po Česku a Slovensku byli Gottovými hosty pouze Dasha (33) a Radek Banga (32), v O2 areně k nim přibude ještě Olga Lounová (33). „Zazpíváme spolu píseň Dál za obzor, kterou jsem pro pana Gotta napsala. Už jsme si to zkusili na koncertě v Liberci a ladilo nám to,“ svěřila se Aha! Olga.



Autor:  lbp,mir

Přečtěte si
ararat
10. 12. 2014 • 09:03

starej se o sebe,myslíš že lidé budou žít podle tvého pravítka že ty jsi ten,co by o t měl rozhodovat,ty jsi fakt praštěná

ararat
9. 12. 2014 • 18:15

oni žádný názor nemají,jenom VIP urážejí ze závisti a nenávisti

ararat
9. 12. 2014 • 14:19

bel-božena ke svému mám vdovský důchod? to by mě zajímalo jak jsi k této myšlence došla,tvá fantazie je mylná,asi by jsi se velmi divila čím pak já se živím,jenom tě uklidním,že ty finančně na mě nemáš i kdybys chtěla : !to jsou oni ta zdr. sestra + elekttrikář , haha, " od které doby se ve slově elektrikář píší dvě "t"och bože ty lopato

beladona
8. 12. 2014 • 23:32

mord to nemá logiku!!! Lidem tady nadáváš, že neznají osobně, ale komentují a nadávají např. Gottce .Tvrdíš, že je právě proto TY tady na chatu můžeš urážet / najdi si svoje příspěvky!, to není koment to je částo zášť/ Chytráku ! Ty znáš osobně jediného z těch tady na chatu, kterého napadáš? Nech úvah, už jsem ti jednou napsala, že jsou na tebe těžké. Jdi ke svý maltě

ararat
8. 12. 2014 • 20:36

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.