Camilla dostala záchvat kvůli jménu pro druhé děťátko Kate a Williama! Charles musel zasáhnout... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Camilla dostala záchvat kvůli jménu pro druhé děťátko Kate a Williama! Charles musel zasáhnout...

Camilla donutila Charlese zasáhnout, aby dítě nepojmenovali po Dianě. Mladí si z ní ale dost možná vystřelili.
Camilla donutila Charlese zasáhnout, aby dítě nepojmenovali po Dianě. Mladí si z ní ale dost možná vystřelili. (Foto: Profimedia.cz, Reuters, EPA, koláž Ahaonline.cz)

Poté, co začátkem září Buckinghamský palác potvrdil, že se britská monarchie rozroste o dalšího člena královské rodiny, završily se měsíce spekulací o těhotenství Kate Middleton (32). Princ William (32) se má tedy podruhé stát otcem a za Kanálem se tak téměř o ničem jiném nemluví. Nebyla by to ale zavilá Camilla Parker-Bowles (67), kdyby mladému páru opět nekomplikovala život!

Otázkou číslo jedna pro veřejnost Albionu se stalo pohlaví děťátka. Bude mít malý princ George (1) bratříčka nebo sestřičku? Již nějaký čas je známo, že stařičká královna Alžběta II. (88) by si velmi přála holčičku. A Její Výsost byla vyslyšena! Jedna z blízkých kamarádek vévodkyně z Cambridge neodolala vábení peněz a rozhodla se svěřit velké tajemství bulvárnímu magazínu The Star.


"Kate nabyla dojmu, že miminko bude holčička - malá princezna. Ona i William jsou přesvědčeni, že děťátko bude ženského pohlaví a dokonce už vybrali jméno," prozradil zdroj magazínu. A teď to přijde! Jejich Veličenstva si umínili, že se děvče bude jmenovat Diana po princově tragicky zesnulé matce. Jenže když se dozvěděla vévodkyně z Cornwallu, tedy Camilla, naprosto jí prý ruply nervy a začala jednat proti vůli mladých. V důsledku toho musel intervenovat korunní princ Charles (66) a jméno Diana páru zakázal.
William s Kate to možná od začátku nemysleli tak vážně a jen se rozhodli poškádlit nepřející Camillu, což se jim povedlo. V zápětí totiž oznámili, že se holčička bude jmenovat po tetě Margaret, tedy mladší sestře královny, jež zemřela v roce 2002. "Když to Alžbětě II. Kate s Williamem oznámili, nemohla se ubránit slzám," tvrdí zdroj.



Přečtěte si
ninka64
29. 1. 2015 • 00:57

Co má ta stará megera Camila co mluvit do toho, jaké jméno dají svému dítěti.

vlnenaponozka
19. 11. 2014 • 12:04

S "Belzebubem" by jsi měla problém i tady. Možná je v Protokolu jaké může dítě dostávat jméno, poněvadž královský dvůr není ulice.

ararat
19. 11. 2014 • 10:54

bastapasta..VÍM TO ,JE ZÁMĚR

cernykondor
19. 11. 2014 • 10:21

Tu "věhlasnost " Camilly zařídila ještě Diana. Byla hysterická a žárlivá, měla si vzít příklad z královny a být tolerantnější. Neměla na to, aby stále vedle Charlese, malděá Camilla by to zvládala pravděpodobně lépe.

bastapasta
19. 11. 2014 • 10:18

A vám je 60 let ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.