Sadista ejakuloval při mlácení žen tyčí: Policie případy ignorovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sadista ejakuloval při mlácení žen tyčí: Policie případy ignorovala!

Násilníka policie nepochopitelně ignorovala.
Násilníka policie nepochopitelně ignorovala.  (Foto: Internet, salon.com)

 Jiří F. o sobě už od patnácti let věděl, že jeho sexuální touhy nejsou tak docela normální. Aby se vzrušil, musel ženy škrtit a bít. Dlouho mu jeho chování procházelo, a tak se jeho agresivita stupňovala...

V srpnu 1984 tancovala Ludmila K. (22) na zábavě nedaleko Říčan u Prahy. Ve chvíli, kdy si chtěla odskočit, ji před kulturním domem oslovil neznámý mladík. Představil se jako Jirka a vyprávěl jí o sobě. Když chtěla Ludmila odejít zpět do sálu tancovat, vytáhl tyč a udeřil ji do hlavy. Potom ji začal škrtit až do bezvědomí. Poté, co se z něj Ludmila probrala, omlouval se jí a tvrdil, že se mu líbí a že se bál odmítnutí. Ludmila ho prosila o sklenku limonády a slibovala, že neuteče. Mladík jí uvěřil a ona mu zmizela. Když vše nahlásila na VB, nikdo ji nebral vážně.


O deset dní později však za liknavost příslušníků málem zaplatila jiná dívka životem. Jana C. z Říčan šla večer domů od vlaku, když ji napadl neznámý muž. Několikrát ji udeřil do hlavy tyčí a pak ji škrtil. Přikázal jí, aby se svlékla, ale když viděl, že je těžce zraněná, utekl. Jana C. musela podstoupit operaci hlavy a po zranění jí zůstaly trvalé následky. Příslušníci VB vzali věc konečně vážně a podle informací, které násilník sdělil Ludmile, rychle našli Jiřího F. Mladík se k napadení přiznal. Prohlásil, že není schopný erekce, pokud ženě neubližuje. Přepadl už prý víc než deset žen, žádná ho však zatím neudala. Ejakuloval při samotném násilí, sex nepotřeboval. Za napadení a vážné zranění Jany C. ho soud poslal na šest let do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.