Slavná "Kočka ze Záběhlic" z Hříšných lidí města pražského: Na skoro osmdesát nevypadá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slavná "Kočka ze Záběhlic" z Hříšných lidí města pražského: Na skoro osmdesát nevypadá!

Věra Nerušilová nedá na pivko dopustit!
Věra Nerušilová nedá na pivko dopustit! (Foto Aha! – Martin Hykl, oficiální stránky Věry Nerušilové )

Šansoniérka, herečka a zpěvačka Věra Nerušilová vůbec nevypadá, že ji pomalu táhne na osmdesátku! S chutí si dá pivko a stále vystupuje.

Věra Nerušilová by se s klidem mohla vrátit do žižkovské putyky a zpívat místním podivným existencím, jako to dělala během natáčení Hříšných lidí města pražského. Ze života má radost a pořád si umí užít pořádný půllitr zlatavého moku.Mám žízeň jako blázen. Úplně mi vyschlo po zpěvu v krku. To vám řeknu, že není na světě lepšího osvěžení, než je pivečko,“ řekla legendární "Kočka ze Záběhlic"stránkám sedmička.cz. A co dělá žena, která se může pochlubit nejhlubším hlasem v českém šoubyznysu, nyní? Několikrát do měsíce hraje v různých pražských divadlech a i nadále se věnuje své největší vášni – zpěvu.



Přečtěte si
mekanik
13. 10. 2014 • 13:15

autor článku je blb.esencielní blb.na kolik let teda paní Nerušilová vypadá?měl bys zajít k očnímu blbe,trapnej k tomu.a jěště k tomu mě se.rou lidi co říkají pivko místo pivo.homokládo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.