Rosák to rozlouskl: Marnivou manželku »vyměnil« za mladší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rosák to rozlouskl: Marnivou manželku »vyměnil« za mladší!

Jan Rosák
Jan Rosák (Foto Aha! – Dana Kolářová, Martin Hurda, reprofoto Blesk TV )

Moderátor Jan Rosák (67) si užívá života, jak jen to jde. Má dvě krásné dcery a kromě toho se raduje i z role dědečka. A jeho žena Jiřina?

Té prý Jan vždy splnil vše, co jí na očích viděl. Ale měl to štěstí, že to popravdě moc nechtěla. „Měl jsem v životě štěstí, že moje manželka nikdy netoužila ani po briliantech a zlatě ani po kožichu,“ svěřil se Rosák s tím, že teď se ale věci trochu změnily.

„Nějaká marnivost se u manželky přece jenom po letech projevila. Už delší dobu mě upozorňovala na to, jak moje kolegyně ze showbyznysu vypadají dobře, a že to nemůže být samo sebou,“ řekl webu super.cz Jan, který prý okamžitě věděl, kam tím jeho drahá polovička míří. A společně tak zamířili na kliniku estetické medicíny.

„Paní doktorka mi omladí moji starou manželku, a já si tudíž nemusím pořizovat žádnou mladou,“ smál se oblíbený moderátor, který si tak podle vlastních slov vlastně pořídí novou, mladší partnerku, ale nemusí se kvůli tomu rozvádět a dělat životní veletoče.



Autor:  ph

Přečtěte si
beladona
22. 9. 2014 • 00:05

fortun proč by se nemohla poopravit, když na to má.Neznamená, že musí chtít být za kačera. Zuby, kyčle, nastřelený vlasy pánové, opravená prsa dámy, běžný kolorit dneška a vadí to někomu?

beladona
22. 9. 2014 • 00:03

kuberpidy a co jí provedli? Když nespravedlivě, tak to sem dejte, nechť se poučíme

britva
2. 9. 2014 • 18:49

na tom videostopu musel nahrabat strašný prachy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.