Dejte na rady babiček! Tohle je nejcennější dědictví!
4
/
5
Prohlédnout znovu
Dejte na rady babiček! Tohle je nejcennější dědictví!
Mrkev nezbavujte natě a skladujte ji v chladu a tmě. Vydrží pak déle čerstvá.
|
Profimedia.cz
Maso můžete chvíli skladovat čerstvé i bez lednice. Stačí ho zabalit do utěrky namočené v octě. Nebo ho nechte namočené do octové vody.
|
Profimedia.cz
okud bramboráky nejsou vůbec křupavé, přidejte do těsta trochu nastrouhané mrkve. Chuť potom zvýrazní nastrouhané jablko.
|
Profimedia.cz
Kachna bude křupat, když ji už upečenou pomažete medem rozmíchaným se sójovou omáčkou a dáte ještě na pár minut zprudka zapéct. Místo sójovky lze použít i balsamikový ocet.
|
Profimedia.cz
Trochu rumu do těsta, a bábovka bude hned kypřejší.
|
Profimedia.cz
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!