Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se v podzimním čase pustil do zvěřiny a připravil jelení maso s brusinkami!
3
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se v podzimním čase pustil do zvěřiny a připravil jelení maso s brusinkami!
Brambory dáme vařit ve slupce do vody. Maso kuchyňsky upravíme, osolíme, opepříme a poklademe pár kousky tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm z obou stran zprudka opečeme. Vyjmeme a dáme do tepla.
|
Aha! - Dan Černovský
Do výpeku dáme najemno nakrájenou cibuli, brusinky a opět kousek tymiánu. Orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přidáme kousek másla pro lepší chuť, vrátíme maso a společně dále opékáme.
|
Aha! - Dan Černovský
Nakonec podlijeme kvalitním červeným vínem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Uvařené brambory přepůlíme, v pánvi rozehřejeme máslo a řezem na něm brambory opékáme se snítkou tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
Kvalitní jelení maso Michal koupil na farmě Rudolec.
|
Aha! - Dan Černovský
Čerstvý otec Kramár dostal na frak: BRUTÁLNÍ URÁŽKY
A je to tady zase! Po Brodské se slehla zem
Případ Cimický opět u soudu: Nečekané zastání!
Ornella a Agáta šly s kůží na trh: Nejintimnější odhalení v historii
Plány Chantal Poullain odhaleny: FIRMA NA RAKVE