Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se v podzimním čase pustil do zvěřiny a připravil jelení maso s brusinkami!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se v podzimním čase pustil do zvěřiny a připravil jelení maso s brusinkami!
Brambory dáme vařit ve slupce do vody. Maso kuchyňsky upravíme, osolíme, opepříme a poklademe pár kousky tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm z obou stran zprudka opečeme. Vyjmeme a dáme do tepla.
|
Aha! - Dan Černovský
Do výpeku dáme najemno nakrájenou cibuli, brusinky a opět kousek tymiánu. Orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přidáme kousek másla pro lepší chuť, vrátíme maso a společně dále opékáme.
|
Aha! - Dan Černovský
Nakonec podlijeme kvalitním červeným vínem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Uvařené brambory přepůlíme, v pánvi rozehřejeme máslo a řezem na něm brambory opékáme se snítkou tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
Kvalitní jelení maso Michal koupil na farmě Rudolec.
|
Aha! - Dan Černovský
Nařčení Ornelly z nevěry! Vedle Pepy měla mít několik milenců
Oslava padesátky Beckhamové: Spice Girls zase spolu!
Vondráčkovou krach s Plekancem poučil: Dobrá rada, chcete-li se rozvést
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Zemřela sestra Brejchové: MÁMĚ O TOM NEŘEKNU, šokuje Brodská
Téměř dvoumetrová dívka konečně našla lásku: Štěstí našla vedle prcka