Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
4
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
Potřebujeme jen pár surovin.
|
aha! – Dan Černovský
Omytou pečeni navrchu několikrát nakrojíme do kříže.
|
aha! – Dan Černovský
V misce rozmícháme hrubozrnnou hořčici se včelím medem.
|
aha! – Dan Černovský
Přidáme lístky tymiánu a rozpuštěné máslo.
|
aha! – Dan Černovský
Maso do směsi naložíme a necháme marinovat. Osolíme a opepříme.
|
aha! – Dan Černovský
Pak vložíme maso do trouby a pečeme nejprve při 220 °C asi 20 minut, pak teplotu stáhneme na 150 °C a pečeme další hodinu dozlatova.
|
aha! – Dan Černovský
Dobrou chuť!
|
aha! – Dan Černovský
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!
Nařčení Ornelly z nevěry! Vedle Pepy měla mít několik milenců
Rozvod Vondroušové po 2 letech manželství: Jak to bude s majetkem