Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
2
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a dáme orestovat na rozpálený olej.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme osolené a opepřené filety z amura (postup filetování vlevo) a opečeme z obou stran.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Opečené filety podlijeme bílým vínem.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Po chvíli přidáme drcená rajčata a podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Do omáčky vložíme omytou, osušenou a nasekanou bazalku.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Na závěr dochutíme limetkovou šťávou. Podle potřeby ji můžeme i přisladit.
|
Aha! - Dan Černovský
Amur v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří amura v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana