Vaříme cvalem s Michalem: Kočičí tanec - staročeské jídlo v moderním kabátě za 25 minut
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Kočičí tanec - staročeské jídlo v moderním kabátě za 25 minut
1. Kroupy dvakrát propláchneme, namočíme a necháme nabobtnat. Pak ve stejné vodě vaříme 20 minut a scedíme.
|
Dan Černovský
2. Čočku propláchneme, dáme do vody a vaříme 10 až 15 minut. pak je scedíme.
|
Dan Černovský
3. Mezitím si rozehřejeme pánev, dáme na ni plátky slaniny a osmažíme je dokřupava. Slaninové chipsy vyjmeme na talíř.
|
Dan Černovský
4. Cibulku a česnek oloupeme a nakrájíme najemno.
|
Dan Černovský
5. Do výpeku ze slaniny dáme nejprve cibuli, po chvilce česnek a osmahneme je.
|
Dan Černovský
6. Do pánve s osmaženou cibulí nasypeme kroupy a pak čočku.
|
Dan Černovský
7. Promícháme, osolíme a přidáme otrhané lístečky čerstvého oregana.
|
Dan Černovský
Michal Řezáč, šéfkuchař Aha! pro ženy
|
Dan Černovský
Hotový Kočičí tanec.
|
Dan Černovský
To musela Agáta čekat! Drsný následek války se Soukupem
Nečekaný krok prince Williama: Proč opouští nemocnou Kate?
Potřetí těhotná Gábina Lašková: Další kluk do party!
Luxus Švantnerové: Dcerka ťape v diorkách za 13,5 tisíce