Vaříme cvalem s Michalem: Recept šéfkuchaře nejen na nedělní oběd - to je dušený hovězí pupek!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Recept šéfkuchaře nejen na nedělní oběd - to je dušený hovězí pupek!
Plát hovězího pupku pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Poklademe nasekanými stroužky česneku a lístky rozmarýnu.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přidáme plátky pršutu a pupek pevně zabalíme. Zachytíme jehlou.
|
Aha! - Dan Černovský
Na oleji orestujeme nakrájené cibule a nakrájenou mrkev.
|
Aha! - Dan Černovský
Přidáme maso a opečeme ze všech stran.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak maso vyjmeme a obalíme do zbylých plátků pršutu.
|
Aha! - Dan Černovský
Zeleninu zalijeme vínem a nalijeme do pekáče nebo zapékací mísy.
|
Aha! - Dan Černovský
Vrátíme maso do mísy a vložíme do trouby, kde necháme pomalu dusit 2 až 3 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
Vybírejte si kvalitní maso!
|
Aha! - Dan Černovský
PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: V noci bude pod nulou!
Naši olympionici a mistři světa v Máme rádi Česko: Totální propadák
Suri Cruiseová se dnes stává dospělou: Osmnáctiny bez táty Toma
Bočanová dostala stopku kvůli dceři! Lascivní košťata přitom nevadí
Genzer ve StarDance pod tlakem: Režisér ho sprostě seřval
Nečekaný krok prince Williama: Proč opouští nemocnou Kate?