Vaříme cvalem s Michalem: Grilovat můžete i skopové maso, prohlásil šéfkuchař Michal a připravil jehněčí se špenátem!
3
/
8
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Grilovat můžete i skopové maso, prohlásil šéfkuchař Michal a připravil jehněčí se špenátem!
Se špenátem a rozmarýnem se skopové maso skvěle doplní.
|
Aha! - Dan Černovský
Do jehněčího masa navrchu uděláme zářezy. Potřeme olejem a dáme do misky.
|
Aha! - Dan Černovský
Brambory povaříme ve slupce do poloměkka a napícháme je na špejle.
|
Aha! - Dan Černovský
Česnek oloupeme, nasekáme a polovinu promícháme s nasekaným rozmarýnem.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso promícháme se směsí česneku a rozmarýnu. Osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso i brambory dáme na gril a pomalu grilujeme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Druhou polovinu česneku orestujeme na oleji.
|
Aha! - Dan Černovský
Přidáme špenát, necháme ho zavadnout, dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou. Podáváme společně s masem a brambory.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana