Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař připravil pražmu na karibský způsob!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař připravil pražmu na karibský způsob!
Ryba se zeleninou - proč ne?
|
Aha! - Dan Černovský
1. Vykuchané ryby dobře očistíme, omyjeme a osušíme. Na bocích nařízneme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Do břišní dutiny dáme na plátky nakrájený citron a po dvou třech snítkách petrželky. Pozvolna je z obou stran grilujeme asi 15 minut.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Papriky očistíme a pokrájíme na malé kousky, petrželku nasekáme a vše promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Rajčata rozpůlíme, lžičkou vyjmeme vnitřek a okraje nakrájíme nadrobno.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Promícháme s paprikou a petrželkou, dobře osolíme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Zakapeme limetkovou šťávou.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Přilijeme olivový olej a dobře promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Nakonec vmícháme nasekanou chilli papričku a podáváme s grilovanou rybou.
|
Aha! - Dan Černovský
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!