Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
3
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
Potřebujeme jen pár surovin.
|
aha! – Dan Černovský
Omytou pečeni navrchu několikrát nakrojíme do kříže.
|
aha! – Dan Černovský
V misce rozmícháme hrubozrnnou hořčici se včelím medem.
|
aha! – Dan Černovský
Přidáme lístky tymiánu a rozpuštěné máslo.
|
aha! – Dan Černovský
Maso do směsi naložíme a necháme marinovat. Osolíme a opepříme.
|
aha! – Dan Černovský
Pak vložíme maso do trouby a pečeme nejprve při 220 °C asi 20 minut, pak teplotu stáhneme na 150 °C a pečeme další hodinu dozlatova.
|
aha! – Dan Černovský
Dobrou chuť!
|
aha! – Dan Černovský
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem