Vaříme cvalem s Michalem: Pohankové rizoto! Kuchař Michal zabrousil do tajů vegetariánské kuchyně...
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Pohankové rizoto! Kuchař Michal zabrousil do tajů vegetariánské kuchyně...
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Pohanku uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím nakrájíme bílou část pórku.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Dále nakrájíme na kousky řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Očištěnou a omytou mrkev pokrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Dále nakrájíme na kousky řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Na pánvi rozehřejeme olej, orestujeme na něm pórek, celer, mrkev a rajčata.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Tempeh nakrájíme na větší kostičky. Přidáme k zelenině a opékáme.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Podle chuti osolíme a opepříme a k zelenině vmícháme hotovou pohanku.
|
Aha! - Dan Černovský
Kuchař Michal vaří pohankové rizoto.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana