Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal startuje nový rok polévkou - Vylepšená kyselica!
2
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal startuje nový rok polévkou - Vylepšená kyselica!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibule oloupeme a nakrájíme na kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Slaninu nakrájíme na kostičky (můžeme nechat pár plátků na opečení na ozdobu).
|
Aha! - Dan Černovský
3. V hrnci slaninu rozškvaříme, cibuli na ní opečeme, přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásu.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Opečeme, osolíme a přidáme všechno celé koření.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Přidáme zelí i s nálevem, podle potřeby dolijeme vodu a dusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory (Michal použil fialovou odrůdu).
|
Aha! - Dan Černovský
7. Zalijeme smetanou a vaříme doměkka. Podle chuti dosolíme a opepříme. Na talíři zdobíme opečenou slaninou a oreganem.
|
Aha! - Dan Černovský
Vylepšená kyselica.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal uvařil vylepšenou kyselicu.
|
Aha! - Dan Černovský
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!