Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a dáme orestovat na rozpálený olej.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme osolené a opepřené filety z amura (postup filetování vlevo) a opečeme z obou stran.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Opečené filety podlijeme bílým vínem.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Po chvíli přidáme drcená rajčata a podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Do omáčky vložíme omytou, osušenou a nasekanou bazalku.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Na závěr dochutíme limetkovou šťávou. Podle potřeby ji můžeme i přisladit.
|
Aha! - Dan Černovský
Amur v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří amura v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Bod zlomu v léčbě rakoviny Kate! JDE O KOSTI
Třicítka Perkausová vrní blahem! Z dárku od manžela vám spadne brada
Lagerfeldův kvartýr v Paříži: PRODÁNO! Za čtvrt miliardy...
Královna džungle Lela Vémolová: Sexy mezi slony!
Drsný ortel Dejdara! Zachrání rodinu dcera Sára?
Z ortelu experta o léčbě Kate mrazí: Není to příliš běžné