Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
4
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
Jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Všechnu kořenovou zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Jelení maso odblaníme a nakrájíme na větší, stejně velké kostky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme zeleninu, když se rozvoní, přidáme maso.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Orestujeme, až se maso zatáhne. Přidáme divoké koření, tymián a rozmarýn.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Vše restujeme, osolíme a opepříme, podle chuti přidáme prolisovaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pokrájíme omytá rajčata a přidáme do hrnce k masu.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Podlijeme vínem a vývarem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
Bod zlomu v léčbě rakoviny Kate! JDE O KOSTI
Třicítka Perkausová vrní blahem! Z dárku od manžela vám spadne brada
Lagerfeldův kvartýr v Paříži: PRODÁNO! Za čtvrt miliardy...
Královna džungle Lela Vémolová: Sexy mezi slony!
Drsný ortel Dejdara! Zachrání rodinu dcera Sára?
Z ortelu experta o léčbě Kate mrazí: Není to příliš běžné